Wednesday, April 11, 2012

lama x update blog ek ~

lama x jenguk blog.. hurm.. xde cite nak sembang.. nak cite pasal cinta.. bila masa plak la shin berkapel.. single lagik ni.. tittle teruna desa pemalu masih lagik dalam genggaman shin..  ngee.. nak cite pasal poblem.. so far xde poblem apa apa.. baek yak zahir atopon yak batin.. semua xde.. Alhamdulillah.. nak feeling feeling tulis lirik lagu.. tulis puisi.. sajak bagai.. hurmm aiyoo wrong channel.. shin bukan jenis camtu.. kecuali time meroyan putus cinta huhu.. lom ada jenjalan.. lom ada apa apa yg berlaku.. sbb tu x nulis blog kot.. hurmm.. lagipon.. xde pembaca yg rindu shin pon #sedey

arini org ramai dok sebok dan menyebok cite pasal tsunami.. baik kat forum atopon kat pesbuk.. semua dan macam wartawan jadi jadian.. berita siaran langsung lagik.. haaa mula la tepek gambo.. tepek fakta semua.. even dorang maen ceduk.. copy paste jer.. rupanya gambo jaman tok kadok.. 2004 punya.. hurm.. apapon.. pada mereka yg berada di tempat yg berisiko tinggi tu.. semoga semuanya selamat la yer.. ingat ingat Allah selalu.. jgn ingat pesbuk manjang...

haa ni haa.. shin nak tepek pasal gajet gajet terbaek 2011.. shin mmg suka kumpul keratan sura kabo.. x kira la.. pasal gajet ker.. pasal sejarah ker.. pasal raya ker.. pasal jalan jalan ker.. haa shin simpan kat satu fail.. bila ada masa... shin akan baca balik ato pon buat rujukan.. so meh shin sharing skit la ek..

tu dia... korang ada??? mampooo?? shin mmg x mampo ler.. ouh iPad kat atas tu bukan shin punya.. encik Nazri bermurah hati bagi shin pinjam hampir sebulan.. sebab shin dok giler main game "Cut The Rope" tu.. ngee.. baek hati nyer kan.. mentang la dia baru beli Apple Macbook Air.. ada maenan baru tu... untung la.. tp.. minggu ni shin dah nak kena pulangkan balik daaa... cedey cedey.. dah nak berpisah ngan kodok hijau.. hahahaha

shin mmg ada berangan nak beli gak beli ada duit ler.. skrg ni plan utama nak betulkan atap umah bujang lom terlaksana lagik.. pastu plan nak renovate bilik tido.. nak beli set katil.. cat baru.. remove semua benda x pakai dalam bilik ni.. then nak beli tivi beso.. haaa pastu baru la kalo ada duit lebih nak beli iPad.. hurmm lambat lagik la nampaknya kann.. try masuk peraduan jer la.. kot kot menang iPad hehe

sebut pasal umah bujang.. hurmm bulan ni last ada budak nyewa umah bujang shin.. so.. x kan dpt lagi duit sewa Rm150 tetiap bulan.. hurm.. budak pompuan tu dah cari umah lain utk sewa.. dia komplen atap umah shin bocor.. malas nak ngemop.. lagi plak dia takot tinggal sensorang.. hurmm tak per la kan.. so.. shin jaga balik umah tu nnt.. 

haa itu ja la kot nak ngomel.. hehe.. bulan depan shin update lagi ek hehe.. so jumpa lagi la yer.. tata titi tutu...

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

1 comment:

Zamri A. said...

iPad. mmg terbaek!
*teringin nak upgrade ke new iPad..huhu =)