Wednesday, September 19, 2018

#bangga


ini bukan entri riak ke nk up diri ke apa hehe just edisi story mory je..  even korang pon sure ada something yak korang rasa bangga dengan diri korang sendiri kannn..  shin camtu gak la..

baru baru ni shin menang tournament Tennis (Johan) dan Badminton (No.3), so mmg bangga la haha.. kalo tennis tu shin mmg confident la shin boleh maen.. tang badminton tu mmg lucky la.. ckp ckp blkg pasal shin "boleh makan" mmg shin x amek port sgt.. masa game shin try maen betul betul.. dpt kalahkan orang yak terer tu mmg satu kepuasan..  lg lak org still lg bercerita pasal shin men badminton kat tempat keje.. dorang still membahan orang orang yak dah shin kalahkan..  nampak sgt dorang mcm x caya je shin boleh buat..  tu buat rasa bangga tu..

sblm ni shin penah gak la masok pertandingan badminton..  awal pusingan dah kalah..  tu pasal low confident skit.. 

masa shin skolah skolah dulu shin suka masok lari 100 meter..  tp x pernah pon di pilih wakil skolah sbb ada lg hebat..  tp kalo ada seisi pemilihan tu mmg shin rajin gak cuba nasib. .

shin jenis kaki bangku.. main bola ganas2 mcm bola baling or bola sepak mmg x reti.. dulu masok club bola tampar pon sbb shin admire kat cikgu club dan sorang budak lain kelas ada main sekali hehe..  tennis masa tu ada main tp x reti..  bila dah tua tua ni pandai plak main..  heran #nanges 


selain travel kecil kecilan..  tennis antara hobi paling shin suka.. hampir hari hari main.. kadang join friendly. . lawan kat mana mana.. badminton seminggu sekali main.. shin try buang rasa janggal berkumpul ngan budak2 str8 maen bola haha.. ye la sedo diri ni siapa.. bawak diri sendiri.. tp niat dlm hati tu nk bersukan..  tu je la.. tebalkan muka join walo rasa akward..  krik krik x tau nk bual apa. . 

tp pelik.. walo bersukan berat badan makin cpt naik.. ada time nampak pakcik pakcik boyak #nanges

m(^_^)m

*i'm shin. . i'm inesen. .

No comments: