Monday, September 9, 2013

acara hari minggu

hye kengkawan... lama shin x ngupdate blog.. hik hik.. xde cite pebenda lagikpon.. aritu ada la nak cite pasal sentap minyak naek harga.. tp buang karen jer.. kang meroyan bukan turun pon harga minyak.. plak tu sejak naek raya Alhamdulillah.. company bagi kitaorg wat overtime lagik.. kalo sebelom ni dorang bekukan.. tp ntah naper.. dorang bermurah hati la.. so.. dalam kepala hotak shin dah terbayang bayang nak beli henpon baru utk next year.. nak jalan jalan.. haa walopon management ckp temporary leh overtime x kesah la.. janji wat overtime 2 jam tetiap hari.. sabtu lak kalo ada byk keje leh claim overtime.. haa besh ar tu.. pastu lik umah dah penat.. kul 10 malam dah masok tido.. huhu

arini mangon lambat lepas bejaga dari kul 5 pagi nengok tennis US Open Finals.. pastu kul 10 shin tido balik.. ni kul 12 baru terjaga.. terus gi belakang umah makan ubi rebus huhu.. lapo.. cuaca plak mendung.. jap gi ujan la tu.. la ni tetiap petang mmg hujan area tempat shin.. haa sebut pasal ubi rebus.. mmg sedap makan cicah sambal tumis.. mak shin ada bikin ikan kering.. tp shin x minat sgt.. kalo makan ubi rebus.. shin suka pilih yak paling empuk ngan lembik lembik huhu.. sedap.. kalo time kekecik suka time akak wat ubi rebus pastu di sira ngan kari.. sedappp

 bebaloi bejaga bila pemain pilihan jadi juara #yeah

walo raya dah abis.. tetap ada open house.. malam sabtu ngan malam ahad aritu shin attend 2 open house huhu.. seronok berkumpul reramai ngan kengkawan..

shinchan junior pon ada huhu

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

12 comments:

:|: TinTa Kibod :|: said...

pheww...
samalahh...
ubi mkn lembik² n sira dgn kari...

i'm shin... i'm inesen said...

:|: TinTa Kibod :|: ouh ayu pon suka gak ek sira ngan kari.. sedap kannn

t.a.t.a said...

kita makan ubi rebus disira dengan gula pekat. itu pun sedap juga.

i'm shin... i'm inesen said...

t.a.t.a : gula pekat? x penah nengok

t.a.t.a said...

bukan gula pekat. sira dengan gula biasa aje. bila dah sejuk ia jadi pekat.

Amin A. R said...

Saya pun suka ubi yg lembut.. Yg keras tu kureng sikit. Sedap cicah dengan kelapa parut + gula... :)

i'm shin... i'm inesen said...

Amin A. R : sedap eh cicah gula.. nk try ar

Anonymous said...

Nak ubi yg shin rebus bole ?....

Nolan said...

Mintak ckit....

i'm shin... i'm inesen said...

encik Nolan ker tu??? erkkk rindu #nanges

Nolan said...

Jgn la panggil En.....malu la saya.

i'm shin... i'm inesen said...

encik Nolan : dah terbiasa.. raya aji dtg umah ek