Tuesday, October 29, 2013

awek taik lalat~

cun kan awek ni.. dah la cantik.. ada plak taik lalat atas bibir dia tu.. untung la ada taik lalat atas bibir.. betambah manis menengok huk huk.. ok.. budak pompuan ni nama dia Fatin Affifah.. umo 16 tahun.. dok Sungai Petani, Kedah.. alkesahnya.. budak ni hilang semalam.. masa tu dia gi skolah ngan abang dia.. then abang dia parking moto kat masjid area skolah dorang.. pastu dak pompuan ni mintak excuse pegi toilet kejap.. pastu abang dia maleh nak nunggu terus gi skolah.. pastu tetau jer.. abang dia pasan adik dia ni xde kat kelas pagi tu.. sampai ler kesudah dak pompuan ni nampak batang hidung ngan taik lalat dia.. aishh haru.. baru aritu kes budak pompuan mati pastu mayat dia di sumbat dalam beg.. mau meroyan mak pak dia dok carik.. memintak selamat ler gamaknya.. cepatlah pulang ke pangkuan kuarga yer..

bila berlaku kes cam gini.. ada jer yak speku dak pompuan ni larik ekot jantan.. x pon majok ngan mak pak dia.. pastu bila press tanya mak pak dia.. depa ckp xde berlaku apa apa yak besh yak leh membuat dak pompuan ni larik ler.. aishh entah ler.. kot yer majok ker.. ato larik x ekot jantan xpe.. kalo kena kidnap lagi la selisihhh.. 

dulu masa shin skolah skolah.. penah la gak buat perangai nak larik dari umah.. hehe.. insiden tu berlaku lepas kena marah ngan parent pasal shin kantoi hisap rokok.. masa tu baru tingkatan 4.. rasa cool giler la kalo merokok dalam bas skolah huhu.. pastu mak jumpa rokok masa basuh baju skolah.. abish la.. kena kena harukkk..

malam tu sesiap nak larik.. selubuhkan bantal kat atas katil.. kengkonon ngan tido ler tu.. pastu kuar.. x tau nak gi mana.. last last lepak ngan member jer.. isap rokok huhu.. bila semua nk balik terpaksa la shin balik umah semula.. sampai umah abish kena bantai ngan tali pinggang.. hukkk pasal babah selongkar beg skolah jumpa rokok.. sabo je laa...

tp pelik la.. masa skolah kemaen kemaruk nak merokok.. tp bila dah keje ni.. xde plak teringin.. heheh.. kalo sesekali cuba hisap.. perghh rasa nak kojol terbatok batok.. hehe.. sib baek la shin hisap rokok time skolah jer.. time tu rokok murah lagik.. kalo la ni still x berenti.. ajer x leh menabung duit jalan la jawabnyer.. habis kat rokok ajer

eh shin pon ada taik lalat atas bibir la huhu

gudnite ek~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

14 comments:

azieazah said...

Uishh posing tak pakai baju tu yang tak boleh tahan!

i'm shin... i'm inesen said...

azieazah : beselah.. nk tido kak.. focus kat taik lalat ek huhu

t.a.t.a said...

kita pernah merokok.


dan



merokok memang tak best!

i'm shin... i'm inesen said...

t.a.t.a : tu ar.. x tau apa nikmat merokok tu.. dulu sbb terpengaroh nengok kengkawan.. wahhh kamu penah merokok ek .. perghh

t.a.t.a said...

nak mencuba aje. dan tak best pun kan?


shin merokok, wah ada macho sket aa. hehe

i'm shin... i'm inesen said...

t.a.t.a : kejap je.. bis spm benti dah

t.a.t.a said...

good. jimat duit tang tu kan?

i'm shin... i'm inesen said...

t.a.t.a : patot leh jimat.. tp habis ke lain plak

t.a.t.a said...

itu den tak leh nak kato la.

i'm shin... i'm inesen said...

t.a.t.a : apo nak di kato huhu

Sobri Yaacob said...

ha..ha.. x sangka bro pun dlu nak lari rumah.. nasib baik tak lari kan... p/s rokok membayakan kesihatan :)

i'm shin... i'm inesen said...

Sobri Yaacob : hik hik tu laa.. ekot perasaan gelora jiwa remaja #sengih

chotz axoera said...

amik marker pen buat tayik lalat hahaha

Arisha Hoon said...

shin..tu le shin pun ada aset berharga..taik lalat pemanis..hee

mmg umor remaja jiwa spt badai begelora..tp masa tu kiter tak sedor ape yg kiter buat tu betoi ke tak..kan? dah umor byk mcm skrg baru tau ada benda2 yg kiter buat tu salah..