Sunday, May 27, 2012

acara hari minggu : pertama dan terakhir

cuti ari minggu kali ni shin banyak abiskan masa kuar ngan kengkawan.. kebetulan kawan baek shin encik Shamsul ada balik cuti.. so kitaorg lenjan kuar pi bando.. kuar tengah ari.. balik dah pepagi hik hik.. mata ni lebam dah x cukup tido..

kengkawan nak tau.. shin x penah makan kat subway.. penah ar nampak iklan dia kat surat kabo.. hurm.. teringin gak la nak makan.. tp xde jual kat area Kulai natang ni.. kena pi bando Johor.. tu pon ada 2 tempat jer.. satu kat Sutera Mall.. satu lagik kat Jusco Bukit Indah.. jenuh la ari sabtu semalam shin mengGPS kan diri mencari Sutera Mall semata mata nak makan subway.. huhu

tadaaaa.. ni la yg shin makan.. shin x ingat apa nama dia.. shin pon x reti nak oder camne.. sib baek la encik Shamsul dah berpengalaman.. so dia yg ajar camne nak oder.. kalo shin sensorang perghh mau pitam kemalu-maluan..

leh tahan sedap la.. mungkin sbb 1st time makan kan.. cuma ada rasa manis skit la.. sebab rotinya kot.. shin amek ada madu ker haper.. kureng skit kalo manis manis ni.. kalo eskrem xper huhu.. kalo bab makanan ker.. air ker.. shin suka kureng manis.. tp shin pelik.. shin suka pepsi.. cuma pepsi tu xde la rasa manis sgt #sengih

sekali sekala leh shin makan natang ni.. kalo selalu maybe leh jadi muak gak ler mcm shin muak nengok mekdi atau kepci huhu.. tp shin x muak nengok pizza hut #nyum nyum

1st time shin masuk Sutera Mall.. ok la.. tempat nyer cantik.. bersih.. cuma x nampak orang melayu sgt.. kedai makan mmg banyak.. mcm mcm jenis ada.. tp yg paling menarik.. masuk toilet dia huhu.. open air sgt.. takot jer kalo ada org skodeng.. siap ada bunyik air terjun.. cuma xde bunyik cengkerik ngan rimau jer #aummm

 jamban!

singki dia

sabtu lepas gak 1st time shin masuk Tutti Frutti.. tempat ni layan diri.. segan nak amek natang ni.. x reti.. huhu apa pon harga nyer mahal sekali.. tp x sedap.. mungkin x kena ngan tekak shin kot.. xmo la pegi lagi... cukup la sekali...

masa ni 1st time encik Shamsul ngan Haziq jumpa Julia Perez huhu.. shin dah 3 kali.. mmg happening giler ada minah ni.. nyasor lebih.. inesen.. baek jer.. huhu.. len kali leh jumpa lagik ek

actually encik Shamsul balik cuti ni bukan sesaja.. tp sebab kakak dia nak nikah..1st time nikah ler huhu.. so shin pon ikot join  majlis nikah kakak encik Shamsul

 encik shamsul amek berkat guna bunga telo huhu

camtu la kesah ari minggu shin.. encik Shamsul dah balik kolompo.. so shin xde geng dah nak merayap.. lagi plak shin nyer lesen memandu dah mati.. esok nak kena idup kan ler.. esok banyak benda nak wat.. nak settlekan bill.. nak kena pi bank.. haiyohhhh..

oklah kengkawan.. kepala shin pun agak pening ni.. nak tido awal.. jumpa lagi ek.. mmuah muahhhh.. selamat mlm semua~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

4 comments:

bukankosong said...

haha 2 menda yg ko mkn tu mmg mahal beb

awal2 gaji bule rr merasa :P

Zamri A. said...

yellow, the IN color! :)

i'm shin... i'm inesen said...

subway tu mahal leh di mahapkan.. tutti frutti tu mahal x bole blah..

i'm shin... i'm inesen said...

the IN color tu apa ek