Tuesday, January 8, 2013

i believe i can fly~

info penting kengkawan di luar sana.. haaa.. barang siapa nak sangat makan angin.. mentang baru dapat bonus.. baru kuar dividen ASB.. haaa.. ni ada berita baek utk korang la yer.. Air Asia ada wat promosi FREE SEAT lagik.. even syarikat BAS ato TEKSI mahupon KAPAL SELAM lom pernah wat promosi camni.. FREE SEAT.. haa ko hader katanyer.. mana la tau kan.. terdetik kat hati sanubari tu nak jenjalan.. jom la kita terbang di awan nan kelabu.. sbb la ni musim ujan kan.. 

tawaran menempah ticket ni bermula tengah malam ni yer.. tepat 12.00am.. bersamaan dengan 9haribulan Januari 2013.. tempahan hanya satu hari jer.. haa mesti line jem terok.. sekonyong konyong ni la ramai yak dok mencoba nasib.. makan kesabaran tu aman penting yer.. sila pertingkatkan malam ni..

pastu.. termpoh penerbangan bermula 14haribulan Januari ni sampai ler 4haribulan Februari 2013.. tempoh yak sekejap sgt.. tp nak wat camne.. atleast ada la kann.. dari xde langsung.. so jgn demand sgt.. pandai pandai arrange cuti dan tarikh nak terbang.. kalo lmbt mmg melepas.. sapa yak rugi?? haaa.. 

lagi satu yak penting ni.. korang jgn berangan ingat FREE SEAT ni korang leh pegi KOREA ker.. BANGKOK ker.. paling tidak nun LANGKAWI.. sbb depa ni wat FREE SEAT utk Sabah, Sarawak, Kolompo ngan Johor Bahru jer.. sila nengok gambo rajah kat atas tu yer..

so ni berita baek la bagi sesapa yak ada endut jejauh.. yak Sabah nak jumpa endut kat Johor ato Kolompo.. atau yak dah lama dok jauh tu sbb keje leh la amek kesempatan ni utk lik kampong.. so.. mlm ni jgn lupa try k..

lagi 11 ari lagi nak bertravel.. tetiba kelopak mata bengkak plak.. adehh hope x become worst la.. dah pegik kelinik pagik tadik.. dokter bagi obat paling hebat kata dia.. nengok jer la nnt..

ok.. pasni nak sambung keje sambil berangan rangan huhu.. daa~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

4 comments:

Prince Patrick said...

nak ikut abang shin pergi travel jugak....

Amin A. R said...

Cepat baik mata tu :)

i'm shin... i'm inesen said...

Patrick : beli pon x lagi ni.. ntah dpt ke x #nanges

i'm shin... i'm inesen said...

Amin A.R : ameen.. maceh ek