Tuesday, September 30, 2014

cuti cuti malaysia

#PulauRawa #GoPro

#Sunset #PulauRawa #GoPro

ngee.. nak cite lelebih lom ada kegigihan dan kekuatan.. ececeh.. penat lom hilang lagik ni.. lom sempat nk pilih gambo utk shin tepek kat sini.. apapon.. shin teruja sgt sgt nk cite pasal pecutian shin kat Pulau Tercantik kat Malaysia yak shin penah pegi #nanges

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

8 comments:

luddin said...

teruja dengan statement "Pulau Tercantik" Kat Malaysia tu...

Aisyah said...

Cantekkknyer..mahal tak chalet?

i'm shin... i'm inesen said...

luddin : maksud shin.. pulau tercantik yak shin dah penah pegi kat Malaysia ni.. mungkin ada lagik cantik hukkk

i'm shin... i'm inesen said...

Aisyah : mahal kak.. susah lak tu nk dpt bilik.. tp gi reramai murah

luddin said...

x pe shin... tu yg luddin teruja...ingat shin nak cakap perhentian lg cantik...

i'm shin... i'm inesen said...

luddin : Perhentian cantik juga.. tp selepas pergi Pulau Rawa.. hurmmm bg shin Pulau Rawa lagi cantik.. pasir puteh bersih.. hauls.. air dia jerenih..

Anonymous said...

boleh bagi tahu details mana nak cari bilik dekat pulau tu

diana sani said...

Salam.. Hmm nak tanya. Saya teringin nak gi solo travel esp pulau2. But then is it safe for a lady like me to go alone to Pulau Rawa nie?