Monday, November 9, 2015

hepi besday to you~

arini 9 November 2015.. besday bestfriend shin encik sham yak ke 37 tahun.. beso dah budak ni hehehe.. walopon kitaorg kenal dari kecik.. x penah shin celebrate besday dia.. paling kuat pon wish jer la.. mungkin gak lifestyle kitaorg dari kecik mmg xde pattern celebrate besday.. so budaya tiup lilin.. potong kek x penah kitaorg bayangkan.. apatah lagik men simbah air.. lempar tepung.. baling telo.. xde.. yer la dok kampong je kan.. besday tu mcm hari hari biasa jer #nanges

rasa cam sekejap jer.. x sangka dah 37 tahun you hidup kat muka bumi ni sham.. i harap you sehat sehat selalu.. bahagia hidup di kolompo tu.. sucess.. kaya raya.. nnt leh la you sponsor tiap kali kita nak travel sesama hehehe..

hope satu hari nanti.. you akan balik kat kampong kita ni.. balik terus.. boleh la kita celebrate besday sesama.. x kesahlah walopon masa tu kita sambut besday kita yak ke 55 tahun.. i doakan umo you panjang.. sehat selalu.. bukan you jer.. mana aci.. i pon nak umo panjang dan sehat gak..  termasuk semua family you.. family i.. leh la dorang celebrate sekali besday you.. kita ronda naek moto mcm dulu.. macam masa kita baru abis skolah.. baru tau nk menggatal.. sambil bawak moto sambil scanning anak orang.. scanning bebudak yak dok belonggok tepi jalan.. kita lepak lepak kat bus stop sambil makan jajan.. masa tu i harap you sentiasa nampak muda mcm skrg.. sehat dan kuat.. masa tu x de pening pening nak keje cari duit.. i nak you happy.. semua org yak kita sayang kat sini happy selalu..  

xde hadiah nak bagi kat you sham.. just sebuah janji.. yak i akan jadi kawan baek lagi setia kat you.. kawan susah dan senang  kat you.. kawan yak akan mula mula datang kat you time you sedih.. walo i x kesah pon masa you happy you tak ingat kat i.. hukkk.. i nk jadi kawan you sampai bebila.. dunia dan akhirat.. InsyaAllah.. selamat hari jadik ek sham!!!

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

16 comments:

Nov C said...

Lah ingtkan lewat 20-an. Serius tak nampak tua. Anyway moga persahabatan kekal ke alam syurga. Amin. :)

Lawa lah gambar Shin. Ambk kat location mana? Ade photographer or pakai timer?

Nu'man Qatadah said...

Encik Sham nie pernah ada ape2 ke dengan Shin before ?
Haaa ...mata tu jangan nak pandang atas ..kehkeh

i'm shin... i'm inesen said...

Nov C : masa kat Jogja itu ari.. Hutan Pinus.. terima kasih ek.. hope kita pon jd sahabat tp mesra sampai bebila ek

i'm shin... i'm inesen said...

Nu'man Qatadah : hahaha cubit puting tu karangggg.. kami dah mcm adik beradik kembo .. Upin Ipin

Kamen Shinobi said...

Seronoknya ada teman tapi mesra..kenal dari kecik pulak tu..mesti sayang giler dkt Sham kan..hehehe

i'm shin... i'm inesen said...

Kamen Shinobi : of coz la.. syg mcm ahli kuarga sendiri

Ghazali Aziz said...

Shin ...

Kita baca kat IG , rasa suwwittt sangat !!! Kita sambil kesat kesat airmata lagi ....

Abang pun ada beberapa kawan rapat ... tapi dek kerana selalu berpindah dan merantau , maka ianya hanya tinggal memori yang indah jer ...

crescent said...

Gituh shin dalam feeling feeling wish bithday tetap carut sikit ending ending tu...hahaha...

Btw happy birthday en sham...

i'm shin... i'm inesen said...

Ghazali Aziz : alololo abg touching ke.. sorry huhu.. kawan rapat shin dia tu je la ngan sorang lg kawan sekolah kitaorg.. susah nk jumpa walo dok satu Malaysia.. kalo kawan jauh mcm abg .. lagik jauh kannnn #nanges

i'm shin... i'm inesen said...

crescent : hehehe manede carut

Macho Lelaki said...

Happy Birthday to him..

Lamanya berkawan, best ada kawan macam ni..hehehe

i'm shin... i'm inesen said...

Macho Lelaki : dari darjah 1 kenal dia.. penah dok sekelas.. masok kuiz sesama.. keje sesama.. travel sesama.. shopping sesama.. raya sesama.. byk benda wat sesama

Mr. White said...

shin kawan u tu single n available ke, tetibe cam suke plak tgk die hiks

Mr. Dominic Unknown said...

Happy birthdayyyyy kawan shin!

i'm shin... i'm inesen said...

Mr. White : taken dah.. u lambat.. kalo usha dia 2 tahun lepas still available

i'm shin... i'm inesen said...

Mr. Dominic Unknown : yeahhhh