Thursday, November 5, 2015

jom nengok wayang : spectre

hye kengkawan.. shin kembali bersiaran dalam entri "jom nengok wayang".. baru je balik nengok cite James Bond yak terbaru "Spectre".. mmg shin dok tunggu tunggu cite James Bond.. shin minat nengok cite James Bond, Mission Impossible, Kingsman.. gigih ni pegi awal tayang.. cam biasa.. nengok sensorang.. kalo ada endut satu hari kelak.. hope dia minat nengok cite yak sama gak la #sengih

cam biasa.. cite James Bond banyak aksi.. dari aksi tembak menembak.. aksi kejo mengejo.. aksi romen meromen.. eh.. mmg gitu je la jalan cite dia.. tp shin x penah bosan.. kalo James Bond beromen ngan Q mesti lagi gempak hahahaha.. 

kalo cite Mission Impossible sinonim teknik penyamaran.. topeng kulit muka + suara (x logik sangat) huhu..  kalo James Bond la sinonim ngan pompuan + kete.. hmm selain James Bond ni hebat menembak org jahat.. dia pon hebat menembak orang pompuan atas katil.. ntah baper banyak kondom dalam poket dia ek #curious 

cite James Bond terlalu gentleman.. James Bond akan berani mati jumpa org jahat.. camtu je la jalan cite dia.. tp at the last dia akan selamat.. ngan bantuan barang barang ciptaan Q.. hebat kan Q.. sbb tu shin suka Q.. selain sebab dia comel..

x bosan nengok cite ni.. dkt 2 jam 25 minute.. leh hadap semua scene.. mmg suspen.. twist dia senang nk jangka sapa orang jahatnya.. tp xpe.. still melayan cite ni.. so korang jangan lupa nengok ek!!

4.5/5 bintang


m(^o^)m

*i'm sin.. i'm inesen

2 comments:

Ghazali Aziz said...

Kita pun nak tengok gak ... tapi tak tau bila ... Plan nak tgk IMAX jer ... sebab suka ngan screen yang besar dan bunyi yang berdentum gitu !!!

Ta sabar dah nih !!!

i'm shin... i'm inesen said...

Ghazali Aziz : kat Kulai ni xde Imax pon bang #nanges