Thursday, September 8, 2011

riang ria di hari raya

hye kengkawan.. shin kembali bersiaran.. entri kali ni shin nak tepek gambo gambo shin beraya.. kalo leh nak masukkan banyak banyak.. tp nnt takot korang muntah tengok lelama hik hik.. seronok bergambo.. tp x seronok kalo nengok gambo sendiri mcm x lawa jer.. x puas kalo snap sekali jer.. mesti atleast snap 5-6 kali baru la hasilnya memuaskan.. atleast dalam 6 shoots sekeping tu sgt puas ati laa kan huhu... yok kita nengok sekarang *sengih

RAYA PERTAMA

lepas jer abis marhaban Raya pertama tu.. shin terus amek shamsul kat umah dia.. then pergi beraya kat umah kawan kita org encik Norazim Shah.. lepas makan makan kat umah dia.. kitaorg akan pegi bergambo kat area tempat biasa kitaorg amek gambo raya.. tasik Bandar Tenggara hik hik

shin chan - takkan x kenal kannn!

shamsul

encik Azim

ni la 3 org bujang beraya.. ngee.. semua masih bujang.. lom berkahwen.. kalo shin ngan sham rapat dari kecik lagi.. ngan azim kitaorg kenal bila masuk skolah menengah.. semuanya sebaya.. tp sham dah keje kat Kolompo.. Azim la keje kat bando JB.. tinggal shin sorang sorang jer kat sini -nanges- so bila cuti raya camni.. berkumpul la.. x abis borak satu hari... ngee~

gerek tak?? hehe

tanya sama pokok~

RAYA KEDUA

habis jer bergambo ngan shamsul sama encik azim.. petang raya pertama tu gak shin lik kampong umah Atok kat Pagoh.. so sampai kedua xde la ke mana mana.. just beraya sama sedara mara jer.. petang raya kedua tu jer shin Bandar Tenggara semula.. around kul 3 lebih dah sampai umah.. mandi dan besiap siap pecut kete pegi jumpa 'dak tomey'... seronok sgt.. hati berbunga bunga.. ngee~

adjust seatbelt.. takot calar butang baju huhu

RAYA KETIGA

tengah aritu Khairi, Araf, encik Fardzly, encik Azim, Zeick sama shamsul datang umah beraya.. ngee.. seronoknya melayan kengkawan beraya.. kitaorg beraya dari umah ke umah.. di mulakan ngan umah shin dulu...

kenyang tak kengkawan makan bihun sup?? ngee~

lepas jer beraya umah shin.. kitaorg terus gerak pergi umah Khairi plak kat Ulu Tiram.. haa time ni makan laksa Johor.. pastu bergambo sakan kat rumah Khairi.. halaman umah dia luar gila.. nak nak banyak props leh guna hik hik.. memasing berangannn...

meriah kannn~

ececeh~

dapatkan di pasaran ek~

lepas puas bergambo kat rumah Khairi.. kitaorg begerak pergi umah Araf plak.. parent dia xde.. makanan xde la hahahaha.. makan kueh sambil berkarok.. seronokkkkk.. puas melalak.. padahal dah Maghrib time tu... yg penting.. karok lagu rayaaa! Terbaekkk~

shin menyampaikan lagu2 medley istimewa utk diaorg

seronok seronok~

lepas abis beraya umah Araf.. kitaorg gerak pi umah encik Fardzly.. alamak.. xde gambo la.. huhu sbb x sempat copy kat camera Araf.. huhu.. yg paling seronok.. tetiba encik Nolan call shin.. tanya shin kat ner.. terus shin ajak encik Nolan join skali kitaorg beraya... ngee.. lama x jumpa encik Nolan.. rindu~

RAYA KEEMPAT

xde aktiviti.. dok umah sensorang.. sambil ngabiskan bisekut raya.. yg penting.. sampai raya ke 4 still lagi pakai baju melayu.. ngee~

wat muka seksi la kunun~

seronoknya berayaa... kira tahun ni la shin baru dapat beraya ngan Araf, Khairi, Zeick sama encik Fardzly.. sbb baru kenal dorang.. kalo tak.. shin just beraya betiga jer la sama shamsul sama encik Azim.. pon best gakkkk~

ni tgh dok plan plan.. kalo jadi la.. 16hb nnt nak berkumpul reramai.. tempat lom confirm... kalo ikot senang shin nak kumpul kat fast food jer.. pizza ker.. x pon nak glam skit pegi la starbucks ker.. coffee beans ker.. yg penting pakai baju melayu... huhu.. Khairi pon ada offer wat kat umah dia.. wat ala pot luck.. ntah.. lom dimuktamadkan.. tunggu dan lihat la nampaknya..

oklah.. nnt kalo ada gambo lagi.. shin tepek ek.. buat masa ni.. xde hahah.. nnt shin belek kat blog korang plak.. nengok gambo korang beraya camne ek.. sekian ek.. jumpa lagi~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

wah mcm model... saloma zaman mude2

i'm shin... i'm inesen said...

faiz : hahahaha.. ko senget ek.. saloma kan pompuan..

Zul Fariq Ajwad said...

eid mubarak shin..mintak maaf zhir dan batin

imaz said...

dah macam sesi fotography raya, tak mcm nak gi beraye pun huu. camat hari raya