Tuesday, October 30, 2012

bila la dapat pegi KK :'(

air asia wat promosi lagik.. terbang utk bulan May sampai September tahun depan 2013.. shin x de berangan la nak pegi jejauh.. luar negara ke apa.. nak pegi Penang pon terkial kial.. susah kalo dok sebatang kara kat Johor ni.. x berteman.. encik Shamsul plak dok Kolompo.. so nak becuti sesama tu agak payah skit.. kena pegi asing asing.. tu pon kalo dia free.. nak pegi sorang x confident.. geram nengok ticket pi Kota Bahru, Kuala Terengganu cuma RM55 pegi balik.. perghh bole beli songket tuk raya.. leh pegi cuci mata kat wakaf che yeh.. tp memandangkan shin dok area Johor.. so xde flight ker sana.. kena transit pi Kolompo dulu.. leceh la plak #nanges

ada sesapa nak ajak shin tak pi KK?? 

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

7 comments:

Hazwan wan said...

Jomm..gile best hrga tiket time tu

Lelaki Ini said...

baru ke lepas pergi..
hehehe...
nakl panaskan hati?
check la kat blog aku..
hehehe
http://lelakiini89.blogspot.com/2012/10/percutian-ke-sabah-ikan-bakar-pasar.html

i'm shin... i'm inesen said...

Hazwan wan : besh.. tp kalo x pi.. apa maknanya besh tu kan #monyok

i'm shin... i'm inesen said...

Lelaki Ini : pegik la lagikkk

Amin A. R said...

Murahhhhnye tiket g kk............harus pegi nih! :D

danielz said...

wah bgs ler

crescent said...

kalau ada sale lagi jom Shin...hehe...tapi tahun depan punya plan tak tau lagi camne...btw rm93 dari jb ke kk mahal...shin boleh dapat rm55...kene pandai cari...