Sunday, November 11, 2012

hepi besday my best frens forever

kengkawan nak tau?? haaa shin rasa syok giler.. akhirnya tiba jugak harinya.. di mana kalo sebelum ni shin dok sensorang berumo 34 tahun.. hari ni.. dua orang kawan baek dan join the club.. ngee.... mmg x aci kalo dok fikir.. lambat betul dorang nak jadi sebaya ngan shin.. huk huk #nanges

arini 11 November.. genap umo encik Azim 34 tahun.. ngee.. malam tadi kitaorg dok makan cake kat Johor.. cikgu Yatt pon join sekali.. maceh cikgu sbb belanja mekdi.. shin kenal encik Azim ni sejak tingkatan 1 lagik.. x sangka.. sekarang ni memasing dah beso skit dari biasa #nanges

sorang lagik kawan baek shin.. encik Shamsul dah pon selamat menjalani umo 34 tahun ari Jumaat lepas.. 9 November itu ari.. hmm kalo encik Shamsul x dok Kolompo.. sure leh celebrate sekali.. hmmm kalo ngan encik Shamsul ni lagik lama shin kenal dia.. dari darjah 1 lagik.. ngee.. satu kampong.. umah parent kitaorg pon x baper jauh sgt.. ekotkan.. shin lagik banyak dok paksa encik Shamsul ngabiskan masa bersama banding ngan encik Azim.. tp meke berdua mmg kawan baek shin ler.. BFF #sengih sambil wat muka x bersalah

kalo pi bejalan mmg selesa ada encik Shamsul

kalo nak nenakal pon shin akan berani kalo ada dia

sedang lidah lagik tegigit.. inikan plak kawan baek.. ngee~

kalo shin ada poblem.. encik shamsul shin carik dulu

 walo kekadang lama dok senyap.. dok kolompo bizi kot

apa pon.. byk hepi dari dulu sampai sekarang kitaorg sharing together

selamat hari jadik yak ke 34 encik shamsul.. yeahh #wat muka puas

kepada kawan kawan baek shin ni.. semoga memasing panjang umor.. di murahkan rejeki yak halal.. di jauhkan rejeki yak haram. sehat sehat selalu.. di berikan kekuatan zahir dan batin.. di berikan hidayah.. semoga cecepat betemu jodoh yer.. semoga korang success dalam kerja.. hope kita akan still together gether.. sampai la tua nnt InsyaAllah.. kalo korang dah x larat esok nak duduk bando.. haa meh la pakat lik kampong.. umah shin tu korang ibaratkan jer la mcm rumah rumah orang tua.. kita dok sesama k.. pastu sama sama pi mekah wat haji #erk nangesssss insap!

arghhh benci.. tahun dpn.. mesti shin dulu yak masuk umo 35 tahun.. arghhhhhhhhhhhhh... sentap!!! #nanges

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

4 comments:

Amin A. R said...

seronok kan ade bff untuk berkongsi suka dan duka bersama......semoga impian untuk ke mekah bersama2 tu termakbul..ngeh3....

i'm shin... i'm inesen said...

Amin A. R : seronok seronok.. ngee.. jom la pegik sekalik

crescent said...

semoga panjang umur and murah rezeki tok semua...hehe...

i'm shin... i'm inesen said...

crescent : macehhhh #senyum