Saturday, February 16, 2013

body to body

dah 2 ari shin lik umah.. lom sempat nak tepek gambo shin becuti pi Koh Lipe Thailand itu ari.. ngee.. nengok la arini.. mood cecuti tu still ada lagik.. so melepek jer.. badan ni xde la penat sgt pasal aritu dah urut urut kat sana.. ececeh.. sedap weihh.. tp bukan urut body to body la ek 

smlm mood nak shopping datang meluap luap.. walo try wat wat lupa still menyemak dalam kepala otak.. pagik tadik celik mata pon dok pikir.. adoii.. try x layan sgt.. sambil rendam baju pon still berangan.. aha.. perfume dah lama x beli sejak benti jadi duta Hypnose Lancome dkt setahun..  xleh jadi..

last last terbeli gak natang ni.. Burberry Body.. dah penah cium bau dia.. sedap.. mmg shin suka.. org len x tau ler.. dok pikir nk beli 212 VIP ato yak ni.. last last click Burbbery.. hmm adoii.. mudah jer kan.. kuang ajo laa.. bukak jer website.. pastu click #nanges

hmm kalo semua success.. lagi 2-3 minggu baru Maybank anto by pos.. huk olo lamanya.. tp dah dpt email feedback dari Maybank tadik.. ok jer.. eh  lupa.. ni shin redeem point kat Maybankard.net.my hehehe.. kena bayo skit.. kalo nak beli kat kedai dekat RM280.. so redeem jer la point.. pastu bayo RM120.. jimat la gak kann..

aritu shin pegi SOGO.. ingat nak redeem point.. tp sikit sgt dorang bagi.. so better redeem online lagi pueh ati.. hmm ok lah.. ni jap gi nak sambung basuh baju.. banyak baju nak basuh wooo.. nyesal x anto kat dobi masa kat Koh Lipe itu hari.. 1KG baru 5 hinggit #nanges


m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

7 comments:

Amin A. R said...

Baunye leh tahan sedap... :)

i'm shin... i'm inesen said...

Amin A.R : ececeh.. siyes?? ker saje nak amek ati ckp sedap.. btw.. pegi mana pasni?? dpt booking x ticket??

Amin A. R said...

Tp sedap lagi 212.... Yg tu sumpah sedap... Xde plan ke mana la shin..baru start keje baru x berani nk amek cuti g holiday..tunggu lama2 sikit kot :)

bukankosong said...

saya beli perfume RM10 je

janji wangi

rasanya wangi lah, still buleh tahan smpai ke ptg

i'm shin... i'm inesen said...

bukankosong : ouhhhhhhhhhh.. hurmm #nanges

Aisyah Rafaei said...

shin,sonok tak koh lipe?

i'm shin... i'm inesen said...

akak Aisyah Rafaei : seronok nengok pulau.. cantik sgt.. damai jer rasa.. bab bab laen.. hanya drama sebabak waktu becuti.. biasa la tu kan.. semua org yak becuti ada cite memasing.. apapon.. sgt bebaloi pegik..