Tuesday, December 23, 2014

jom nengok wayang : The Hobbit

Alhamdulillah.. mak shin dah discharged.. hope pasni xde la sakit sakit lagik.. tunggu 26 January plak kena admit lagi sekali utk check perut dia.. kuarkan tapak/straw..  jangan ada batu lagik udah ler.. sehari sebelom mak shin masok spital.. sempat la shin gi nengok wayang cite The Hobbit part 3.. tajuk dia panjang kemaen.. maleh nak ingat.. tajuk dia panjang.. jalan cite pon panjang.. kadang letih nak ingat.. just nengok utk kepuasan side effect dia hehe.. panorama dalam filem ni mcm real jer.. tu yak mmg best kalo nengok kat wayang.. mcm biasa ler.. shin nengok sensorang jer #nanges

first time nengok Imax 3D.. kalo sblm ni nengok 3D jer.. sebelom tu shin tanya dulu.. ada sarikata tak? jgn mcm nengok cite Narnia.. sepatah haram x paham.. ngan slang Britian dia tu.. hampeh.. 

mmg puas la nengok.. tertsengket sengket gak kepala nak elak batu ngan pedang.. mcm real jer hahaha.. sibaek gelak.. orang x pasan sgt.. mmg puasa ati


2 jam lebih mengadap cite ni tak terasa boring pon.. rasa x puas ada ler.. lagi tau part ni last.. xde lagik dah.. adoii.. nnt xde lagi cite best mcm ni.. mcm Lord Of The Ring.. mcm Harry Potter.. kalo cite mcm ni mmg shin tunggu tunggu utk nengok 3D punya.. rugi masa Avatar dulu x nengok 3D #hukk

korang jgn lupa nengok wayang cite ni ek.. superb best x tipu!

watak paling comel dalam filem ni #Kili

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

6 comments:

Nu'maN said...

Seriously ..jeles nya ...
Nak tengok .. tapi kat sini wayang mahal giler .. :(

Amin A. R said...

ak gi tengok gak nanti.... lama x menjengah ke panggung.. eh, hai shin! hehe

i'm shin... i'm inesen said...

Nu'maN : baper ringgit wayang tempat kamu ek.. ciannnn.. best tauuuu

i'm shin... i'm inesen said...

Amin A. R : nengok jangan x nengok ek .. hai jugakkkk

Nu'maN said...

Tiket saja 50 rm ..klu campur dgn pop corn .minum bagai .at least rm 100 utk pergi tgk wayang utk sorang ... hmmm

i'm shin... i'm inesen said...

Nu'maN : perghhh.. awat mahai bebeno.. nanges nk nengok wayang kalu gitu regenyer #aish