Tuesday, January 13, 2015

hangat hangat taik ayam


 
masa tahun 2013 dulu shin penah la sekejap gi menyeksa diri kat gym.. gym tu dkt dkt ngan umah shin je.. hikk walopon area umah shin kira dlm kawasan kampong la jugak.. x sangka ada gym tauuu huhu.. tp sekejap jer la shin lakukan aktiviti penyeksaan tu.. x sampai 6 bulan shin dah surrender.. jemu.. bosan..  tp lately shin dpt rasakan perubahan bentuk tubuh badan shin.. dari tahun lepas dah rasa something.. kalo jalan mudah rasa penat.. mendak jer.. x tahan sejuk.. cpt rasa nk demam.. mungkin faktor penuaan kot.. lg umo dah nak masok 37 ni.. takmo la nampak boroi #nanges

sekonyong konyong aritu shin pon pegi la gym.. shin dpt tau ada gym baru kat taman area umah shin gak.. huhu.. ok la tu.. x jumpa owner gym lama ( kawan skolah ).. segan ngan dia huhu.. gym baru ni pon ok.. banyak barang baru.. bayaran sekali masuk pon sama jer.. Rm5.. gunalah sampai muntah.. 

ntah ler.. baru sejam dalam tu.. rasa bosan tu meluap luap huhu.. kalo nengok perot kat cermin.. perasaan nak kempiskan tu ada.. tp semangat ngan energy tu xde huhu.. malas barangkali hahaha.. arghh tension.. ni pon otot otot perot rasa sakit lagik.. ntah bila la nak return gi gym.. bulan dpn kot haha

 natang ni menyeksakan betul la #hukk

camtu la kot org orgo dulu ckp namanya hangat hangat taik ayam.. huhu.. shin x sure.. naper dorang ckp hangat taik ayam.. kenapa mesti taik ayam? penah pegang ker?? rasa hangat ker? euwww.. hehe.. xmo la try!!

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen



9 comments:

Nu'maN said...

Owh teringin nak pergi gym tapi xder kawan .. segan sgt .. huhu

Anyway taik ayam candu memang hangat Shin .. confirmed :p

i'm shin... i'm inesen said...

Nu'maN : shin gi sensorang je.. segan la jugak.. tp wut to do.. ada benda shin gigih sensorang.. ada benda xmo eh.. taik ayam candu tu yak bau dia nauzubillah ek.. ghau ghau bau dia.. kalo org Johor bilang.. taik ayam lencong huhu.. kamu penang terpegang ek #cerciter

Herr Augustus said...

teringin nk pi gym.. tp ongkosya lagi2 dengn protein and comitmment...

i'm shin... i'm inesen said...

Herr Augustus : shin just g gym kuarkan peluh.. bersenam utk kuatkan skit stamina yak lumpuh huhu.. xde la shin nk beriyer sampai amek protein tinggi semua.. hok tu maintenance mahal + kena maintain .. x rajin ler

Anonymous said...

geramnye bebird shin. saje je nk kasi tgk

Najib Ariyan said...

saya pun berazam nak mengymkan badan dalam tahun ni... ngeeee... dah nak masuk bulan dua, haram tak start lagi... mesin gym ada kat rumah, kira gym 24 jam lah tapi buat tempat sidai baju jer.. hahahaha

Ghazali Aziz said...

Hahahahahaa ...

Kita gym dalam mimpi jer hahahahahhaa

Memang tak suka ke Gym !!!!

i'm shin... i'm inesen said...

Najib Ariyan : amboih terus jadi penyidai baju ek haha

i'm shin... i'm inesen said...

Ghazali Aziz : sama la x suka.. tp terpasa #nanges