Sunday, April 5, 2015

Sekeping Serendah Part 2


agak bizi skit.. suddenly ada orang nak menyewa umah bujang shin.. so kena kemas kemas skit umah tu.. pastu ada barang yak shin kena kuarkan.. hurmm la ni baru shin nak update gambo Sekeping Serendah tu ek #nanges

shin xde rasa kena gigit nyamuk pon sepanjang tido kat Sekeping Serendah aritu.. pepagi mmg best.. boleh dengo bunyik unggas unggas.. burung burung bekicau.. rasa something yak susah di gambarkan huhu..

tp 2 ari shin x tido nyenyak kat situ.. dah elok xde nyamuk.. di spoiled kan ngan bunyik org bedengkur.. hampeh tul.. kuar lak tu.. berlawan lawan.. tolonglahhh.. kalo sesapa yak berdengkur tu.. wat la something.. kalo shin ada couple nnt.. hope time tido dia leh kawal dengkuran dia.. sangat annoying.. leh jadi gado kot #nanges

tetap pose walo emosi

memandangkan shin ni menumpang group org len ke Sekeping Serendah ni.. shin lebih prefer menyendiri kat sana.. biasalah.. bila shin x baper kenal.. agak janggal nak menyesuaikan diri.. shin bukan jenis mesra alam.. x friendly sgt kalo baru baru kenal.. try gak la berbual mesra.. time makan.. time duduk santai.. tp mmg rasa x selesa hehehe.. tp lepas balik dari Sekeping Serendah.. ok lah.. kitaorg saling memfollow instagram.. shin leh plak berbalas mesra komen kat situ hehe..

so shin bawak diri sensorang.. jalan jalan.. sibaek ada GoPro.. leh la snap gambo sendiri.. x yah nk suruh sesapa amekkan.. x sesia shin beli GoPro #syukur 

misteri rumah tua #seram

mmg x de aktiviti laen kat sini.. shin  mandi kolam je la.. kolam kat sini cantik.. view hutan belantara huhu.. takot gak mandi sensorang..

kalo selfie.. mcm mcm gaya leh di snap... hehehe.. kalo nk suruh org amekkan gambo.. mesti malu nk posing posing hehehe

 tu dia.. girang sungguh dapat berenang
 
 warehouse 2

so.. kalo korang nk gi Sekeping Serendah.. leh la klik kat [SINI] harga berpatutan la.. lebih besh gi reramai.. jimat dan seronok.. tu pon kalo yak bebetul geng laaa huhu..

so far bagi shin.. Sekeping Serendah ni agak menarik.. sedikit menyeramkan kalo x biasa dok hutan.. swimming pool dia terbaek.. toilet bersih.. tempat tido bersih.. tempat masak bersih dan complete.. leh mintak arang semua ngan pekeje dorang kalo kita plan nak wat bbq.. 

becuti kat sini 2 hari 1 malam dah cukup kot.. kalo 3 hari 2 malam mcm bosan skit kalo xde aktiviti nak di buat.. kalo datang sini bawak la selimut sendiri.. selimut yak dorang sediakan agak nipis.. so sejuk pepagik.. bantal pon bawak sendiri lagi selesa.. sakit batang leher guna bantal dorang.. sila bawak blender.. lesung batu ker.. senang nnt nak memasak..

sblm ni ada yak cakap owner Sekeping Serendah ni racist.. membenarkan anjing becuti kat sini.. itu dulu kot.. skrg dia dah insap.. setiap org x perfect.. ada melakukan kesilapan.. so.. kita x leh hukum dorang selama lamanya.. so kepada yak nak bercuti di tempat yak camni.. leh la datang ke Sekeping Serendah ek!!!

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen


21 comments:

Ghazali Aziz said...

Ala ala posing majallah URTV dan Mangga gitu !!!

i'm shin... i'm inesen said...

Ghazali Aziz : hahahaha majalah mangga ngan adengan kolam berpisah tiada hehe

Anonymous said...

YEEH hopefully lebih byk pic sexy diupload shin hihi, syin ape rahsia tgk kaki badan licin je, awet muda lg sharelah rahsia kechantikan plz

Aisyah said...

MasyaAllah posing tebabas yg nun di atas tuu...seksaaa..haha

Aisyah said...

Yg caption ada 'walau emosi' tu...x sangguppp...haha

i'm shin... i'm inesen said...

Anonymous : sapakah gerangan org yak bertanya haha.. siap berhopefully bagai.. tang mana seksi nya.. biasalah kan org mandi mana pakai baju.. biasa mmg pakai suar pendek kann.. ala kat gambo nampak je licin kot

i'm shin... i'm inesen said...

Aisyah : hahahaha teruk bebenor ek gambonyer

luddin said...

monyet-monyet si pencuri takde kaaa shin??

i'm shin... i'm inesen said...

luddin : xde ponnnnn hehe

Nov Collins said...

Amboi shin kemain lagi posing. Hahaha. Takpe2 yg penting konfiden. :P

Kamen Shinobi said...

pics seluar merah...:tundukmalusambilgigitbibir:

hak hak hak...

seram pulak aku tengok kelambu tergantung macam tu,dah rupa pocong berterbangan...ekekek

i'm shin... i'm inesen said...

Nov Collins : hahahaha sekali sekala x pe kan

i'm shin... i'm inesen said...

Kamen Shinobi : awat gigit bibir lak.. ada yak x kena ker huhu.. tu la pasal.. shin pk mcm nampak pocong sehhh dari jauh

My Existence said...

Shin! rumah sewa ada kosong lagi? :D Nak duduk sekali lah.

Menarik tempat ni. In my bucketlist already! Thanks ya shin for sharing this vacation.

i'm shin... i'm inesen said...

My Existence : hahaha x available dah.. lmbt chop laaa.. ouhh nnt gi la Sekeping Serendah ek.. bawak shin tau

Herr Reisenden said...

serius nice.. mmg nk prgi, tp bila tgk rege, berpinar jap rasa..
hahaha.
but, its worth it..

i'm shin... i'm inesen said...

Herr Reisenden : leh kongsi kongsi la harga ngan kengkawan

Anonymous said...

Bestnyerr Shin Pegi bercuti, kan best kalau dapat hang out macam ni jugak...

SHIN's LOVER

i'm shin... i'm inesen said...

Anonymous : nama pon becuti.. mau x best huhu.. amboih Shin's Lover katanya #kemaen

Gibb Sulaiman said...

cantiknya tempat ini...

actually i pun x tahu yang serendah tu kat selangor, n now i know...

huhuhuhuhu (ketawa kecil)

Anonymous said...

Salam bro shin. Nk tnya. Semua takde line ke tmpt tu? Ke mcm mne? Sy tgkk almost dh full booked. Kena book awal maybe.