Monday, September 10, 2012

acara hari minggu - jamuan raya

raya dah nak abish.. mood beraya pon makin kurenggg.. so just harap kan kengkawan yak wat open house jer la utk dapatkan balik mood nak beraya tu walopon sebenarnya dok perabih makanan yak tuan umah sediakan.. kalo sedap makan banyak.. x berapa taste tu makan skit je la.. pastu cecepat cabooot huhu.. x gitu? #kannn

semalam parent shin wat jamuan raya.. dengan itu.. shin adik beradik kena kerahan tenaga dok tolong prepare makanan.. tahun ni awal awal dah ckp ngan parent x yah wat bebanyak.. takot nnt membazir.. so kitaorg just wat apa yak ada jer laa..

laksa.. mee kari.. lontong + rendang, lodeh, sambal tumis.. satay.. popia.. buah.. tu jer la menunya.. yak beshnya.. shin ngan kak ipar taw yak wat mee kari tu.. sedappppp #sengih

tak tau nak makan yak mana dulu

 snap snap sebelum tetamu sampai

maceh kat Syafiq sbb sudi datang #senyum 

rakan skolah shin.. encik Lanz sefamily + encik Azim

camtu jer la.. time makanan banyak shin x larat nak makan.. ni dah xde.. dah abis.. baru teringin nak makan laksa la.. mee kari laa.. lontong laa #nanges

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

3 comments:

bukankosong said...

sewonok ye shin

luddin said...

riang ria di hari raya...meriah!!

crescent said...

meriah di hari raya ye shin...huhu...