Thursday, June 18, 2015

1 ari di bulan puasa~

selamat berpuasa kengkawan yak shin sayangi semua.. apa macam puasa arini?? ada rasa senak senak tak?? biasa la ek ari pertama.. ni kang dah terbiasa ler.. awal awal minggu puasa ni shin rasa agak slow skit la.. bila masok pertengahan puasa je mcm laju giler.. tetau jer dah nak raya #kan

arini adik beradik shin ada yak balik berbuka sama.. ari ahad nnt pon sama.. shin lom plan nak cuba masak apa puasa tahun ni utk menu berbuka hehe.. 

tahun ni nak try lagik tak pegi pasar Ramadhan.. tahun lepas berjaya.. tahun ni rasanya InsyaAllah leh berajaya gak..

yeah malam ni dah leh main.. stock tahun lepas #ngee

nah shin belanja kurma 2 bijik sorang ek!

selamat berbuka puasa!!!

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

2 comments:

Ghazali Aziz said...

Ambbooiii ....

Posing pun ada tema jugak ker?

Since ni bulan Ramadhan, posing pun ala ala baring baring gitu ker???

i'm shin... i'm inesen said...

Ghazali Aziz : hahahaha.. puasa puasa mmg byk melepek ngan golek golek atas katil je bang hehe