Tuesday, June 16, 2015

jadual waktu berbuka puasa & imsak negeri Johor serta niat puasa

walo dah penah tepek tiap kali nk puasa.. tp x salah rasanya kalo shin tepek lagik sekali.. dan tetiap kali nak puasa tepek benda yak sama hehe.. hopefully mendapat munafaat pada semua ek

aishhh x sabo rasanya nk start puasa.. bedebo debo.. kalo tahun lepas shin sian mak shin x sehat sepanjang puasa.. harapnya tahun ni Allah bagi la kesehatan yak baek pada mak dan kami seisi keluarga.. dan jugak semua org.. 

stock mercun tahun lepas ada lagikk.. lepas bukak puasa ari pertama dah leh maen #yeah

selamat berbuka puasa dan bersahur 

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

6 comments:

Nu'man Qatadah said...

Selamat berpuasa shin ..

i'm shin... i'm inesen said...

Nu'man Qatadah : selamat berpuasa jugak utk kamu yak jauh di perantauan ek

Aisyah said...

Shin, salam ramadhan..ni nak kabo akak tepek gambo yg shin share kat pulau rawa dulu sbg profile picture was sap akak ek..cantekk sgt

i'm shin... i'm inesen said...

Aisyah : selamat berpuasa ek kak.. iyolahhhh.. sharing is caring temanya kak #sengih

Ghazali Aziz said...

Shin ...

Semuga kedatang bulan Ramadhan yang barakah dan penh rahmat ini dapat kita menafaatkannya ...

Jangan #nanges #nanges sangat tau !!!

Tak hispter gitu !


Hahahahhahahaa

i'm shin... i'm inesen said...

Ghazali Aziz : InsyaAllah bang.. nnt cerita la camne abg puasa kat sana ek