Saturday, October 10, 2015

chaiyok~

yeeehaaa.. akhiranya barang shin oder sapai suda.. ni 1st time shin beli kat Groupon Malaysia.. 4 ari gak la menunggu.. kalo sblm ni shin penah beli kat MyDeal (la ni depa tukaq nama).. pastu penah belikan member kat Lazada.. so far.. Lazada paling cepat penghantaran.. Mydeal paling lembap nauzubillah #nanges

tadaaa.. pasni dah leh menyelimkan diri dan ngempiskan perut yak penting.. tapi x tau la ko hangit hangit tahik hayam.. agak terganggu nengok perut yak semakin membunting.. takot sehhh #nanges


nak perut flat dan slim balik macam ni #nangeskekuat

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

10 comments:

Nov C said...

Awaa malu lah kita. #intaicelahjari

Nanti kalau free buat tutorial. :p

crescent said...

wah chaiyok!!! kalo dtg melepak umah shin ni mesti dia bukak class senamrobik skali ni...hahaha...

Nu'man Qatadah said...

Amboi Shin .. jual minyak ker ..kehkeh

i'm shin... i'm inesen said...

Nov C : ececeh tutorial apa ek #janganmalumalu

i'm shin... i'm inesen said...

crescent . hik hik.. jgn kan kelas senamrobik.. kelas masak.. kelas jahit.. kelas ko jah semua ada haha

i'm shin... i'm inesen said...

Nu'man Qatadah : minyak urat tegang mau hahaha

Kamen Shinobi said...

Gambar terkini mana? hahaha

i'm shin... i'm inesen said...

Kamen Shinobi : skrg nk bukak baju pon seram.. sendiri nengok sendiri pitam #nanges

Macho Lelaki said...

cantik perut..hehehe..

i'm shin... i'm inesen said...

Macho Lelaki : hm itu perut 2 tahun lepas #nanges