Wednesday, October 7, 2015

sayang seribu kali sayang

S.A.Y.A.N.G.. hurmm dah mcm lagu Ramlah Ram dulu dulu plak.. aishhh.. tp itu la perkataan yak kadang senang jer kita nk nyebut.. sepantas kilat leh terkeluar perkataan tu.. lelagi tapi asyik ber-msg.. padahal baru je kenal.. ato tgh wat bebukan ngan seseorang.. perkataan tu senang jer kuar.. padahal xde apa apa pon ngan dia.. abis acara xde pon kuar perkataan sayang tu.. kalo sebut rasa geli jer.. kalo kat budak kecik ker.. kat meow ker.. perkataan sayang tu pon leh kuar secara spontan.. 

tp ada time.. macam susah beno nak ckp sayang kat seseorang.. nk ckp sayang kat mak ker.. kat babah ker.. kat family ker.. malu kot.. juga nk ckp sayang kat seseorang yak kita selesa nk kenal lama ngan dia.. padahal leh jer ckp sayang mcm ckp kat org len.. tp naper susah sgt..

ker sebab siyes nak baek ngan dia.. kena tunggu masa bebetul perasaan sayang tu ada.. bukan takat nak maen maen.. ntah la.. tp tu lah.. boleh jadi sampai la masanya utk kita ckp perkataan tu kat dia.. boleh jadi jugak.. tak sempat nk ucap perkataan tu dia dah di kebas org.. atau dia telah pergi buat selamatnya #sedih

still lagi shin baca msg msg lama ngan arwah.. rindunya nk gurau gurau ngan dia.. sayu sgt bila baca.. byk kali dia ckp sayang.. susah beno shin nk ckp shin sayang gak kat dia.. naper mcm berat sgt nk cakap or nak taip.. kesian dia.. maaf #nanges

besday babah yak ke 73 tahun.. agak lambat belikan cake ngan hadiah.. besday dia 2hb Oktober aritu.. just ajak parent gi memakan jer.. x de shin contact adik beradik suh balik ker apa.. semoga babah sehat sehat selalu #ameen

#sorry

walo shin x penah bebetul ckp shin sayang.. tp x bermaksud shin tak sayang kamu.. sekarang kamu dah tak ada.. lagi shin rasa shin sayang sgt kat kamu.. tak akan lupa kamu.. maaflah kalo selalu menghampakan kamu.. hope kamu aman di sana.. tenang di sisiNYA bersama org org yak beriman #ameen

shin sayang gak kat kengkawan shin kat luar sana.. jaga diri korang bebaek.. keep blogging.. sbb dengan blog jer shin dapat jenguk korang hari hari.. try rapat rapat utk jadi kawan yak baek.. share comment.. pendapat.. dengan blog gak dapat tau apa korang buat.. dapat rasa apa korang tgh rasa.. dapat tau apa yak korang tengah pikir.. suka ker.. sedih ker.. horny ker.. meroyan ker.. xper.. kasi tau jer ek.. sayang selalu dari shin.. jumpa lagik~

:'(

*i'm shin.. i'm inesen

8 comments:

Mr. White said...

Ha ah la shin sedih lak baca msg arwah tu byk kali die tnya syg ke x.. Awat susah sgt nk ckp syg shin oii..cer tgk mcm si numan sweet talker tu sume org die syg smpai dh x tersyg dah haha.kekadang bnde2 tu petanda die nk p ngadap Ilahi.. Hopefully pasni shin sng lah ckp syg weee.saya sayang shin.Opss O.o

i'm shin... i'm inesen said...

Mr. White : ntah la.. masa tu shin syg tp shin nk syg yak real.. ckp dpn dpn.. shin takot rasa maen maen .. tu je.. Nu'man tu hot.. org giler je xmo balas syg dia.. tp kalo org cam shin.. takot ckp syg tp shin betepok sebelah tangan je.. sayu shin baca balik.. syg kamu jugak

Nu'man Qatadah said...

Haa ..patut la terbatuk2 rupanya ada orang seru nama ..
Print screen tu semua dah lama tahun 2012 .. I wonder wut happened between 2013-2015 .. :p

i'm shin... i'm inesen said...

Nu'man Qatadah : pastu arwah abis study.. keje dan ngan dunia dia.. shin lak ngan dunia shin.. di tambah plak dia bosan kot nunggu shin.. shin plak x berusaha ke arah lebih baek.. msg msg jd hambar x mcm biasa.. lama lama memasing senyap.. xde call lg.. sesekali shin msg tanya kabo.. sampai la tau dia sakit dan meninggal.. hmmm Nu'man jaga diri ek..

Macho Lelaki said...

Sedih hati bila baca...benda dah berlalu nak buat mcm mn kan..sentiasa doakan untuk arwah..take care shin:-)

i'm shin... i'm inesen said...

Macho Lelaki : InsyaAllah ameen.. kamu take care jugak ek

Kamen Shinobi said...

Shin ada sebab knp x sebut perkataan tu..Takper laa Shin..benda dah berlalu,tak perlu disesalkan..mesti ada hikmah disebaliknya.

i'm shin... i'm inesen said...

Kamen Shinobi : yer.. tp ralat tu masih berbekas di hati ini #nanges