Thursday, November 18, 2010

kesah Aidiladha

entri yg terlamabat.. xper la.. smlm sgt tak bernapsu nak update blog.. sbb shin di rangsang oleh napsu yg selain tu huhu.. arini baru la shin ada sikit rajin nak tepek apa yg patut..

nama pun Raya Korban kan.. so.. lepas solat sunat Hari Raya pg tu.. shin bawak anak anak buah pi tengok lembu kena korban.. bagi diaorg pengalaman 'ngeri' nengok darah huhu... sambil tu story skit skit la pasal Raya Korban ni huhu.. ala dorang x paham sgt.. cite yg ringkas2 jer huhu.. kebetulan, tahun ni ramai jiran2 bedekatan ngan umah parent shin ada wat korban.. best ar.. dpt tengok..

aksi peace berlatarkan tempat kejadian

dah mcm pesta lak plak.. ramai org..

video

video
rakaman bideo semebelihan

sapa yg takot nengok darah, bek x yah nengok ek

acara melapah.. eii benda apa tu kat celah kangkang dia??

togel dahh

mamat ni nama dia zamri, kat kampong kitaorg panggil nama dia Izam.. umo dia tua setahun jer dari shin.. 33, teringat masa skolah2 dulu.. agak nakal.. time puasa dia leh makan lak kat surau.. huhu pastu kantoi.. then denda dia kena masuk setiap kelas.. sambil kat leher ada tergantung roti.. pastu dia kena ckp kuat kuat.. yg janji xmo ponteng puasa lagi huhu.. time raya jer la nampak dia balik kat umah mak dia.. huhu

gigih kan~

ada gak yg wat korban kambing huhu

video

hurm minggu ni nampak gayanya makan lauk daging jer la.. selagi x abis kannnn.. kat peti ais tu dah penuh ngan daging jer..

uiks dah nak kul 10.30mlm.. masa utk tido ek.. jumpa lagi kengkawan.. semoga semuanya sihat sihat, hepi hepi selalu ek... daa~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

7 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

petua untuk tampil bergaya..TIDUR AWAL..hehehe..

SALAM AIDIL ADHA shin..

Han$ Xy said...

huuu....slm aidiladha~mkn daging byk nanti darah tinggi kot~^^

Qarl said...

tahniah shin!

bjaya join ibada Qorban!

i'm shin... i'm inesen said...

ahmad fauzi aryaan : tido awal utk elakkan maksiat... x kira la, mata, hidung.. mulut, alat sulit atau sebagainya

i'm shin... i'm inesen said...

hasn xy : selamat hari raya ek.. shin x minat sgt daging lembu kecuali daging beger.. esp big mac.. haa tu suka ar

i'm shin... i'm inesen said...

qarl : shin join nengok jer hik hik

amin hafiz said...

shin ur re beruntung gak dpat tgk...fiz sedih nama jew korban bt kat umah tp malang x berbau.........bgn lambat...bgn2 jew org dah lapah kulit...aghhhhh kecewe teramat sgt hahahahahah