Tuesday, December 7, 2010

tag sempena Maal Hijrah



ngee... Salam Tahun Baru Hijrah 1432 kengkawan... tp mesti rata rata org x amek kesah sgt huhu... yg semua tau.. lagi 3 minggu nak masuk tahun baru 2011... hik hik.. lantak la ek.. korang nyer hal laa... nak ckp banyak pun shin sendiri sama gak.. dalam kepala otak ni.. ligat dok pikir nak nyambut tahun baru kat ner.. nak nengok bunga api.. tp shin tetap ingat awal Muharam ni nak kena baca doa akhir tahun dan awal tahun.. InsyaAllah.. akan wat tiap tiap tawun selagi Allah izinkan.. ngee~

ek.. pasal gambo kat atas tu ek.. apa BlogLarian tu??? ntah shin pun x tau.. shin telah di tagged oleh encik Privacy Resident, terima kasih la sebab 'sudi' tag shin ek...

actually sblm ni shin pernah di tag beberapa kali oleh kengkawan blogger.. tp shin ignore jer.. pasal.. shin malas nak menjawab soalan yg banyak hehehe... tp la ni cuba satu soalan jer.. so xde hal laa kan.. soalannya berbunyik begini ''saya suka berblogwalking kerana.. ''

'' saya suka berblogwalking kerana saya nak cari jodoh.. kot kot saya jumpa orang yang sesuai ngan saya melalui blog dia yg inesen.. mcm saya jugak... so far saya single dan teruna lagi.. baru je top up.. ngee~ ''

shin nak tag natang ni.. kat

1. ferdaus al-adney razlan
2. @reltzensei
3. P@KW3
4. Terry Berry
5. Faiz Farish
6. Ahmad Fauzi Aryaan


p/s : tulisan beso gedabak ni kalo x nampak x tau ar ek.. haa.. sila la menjawab tag ni ek.. jgn malu malu

* kalu tak paham.. pi rujuk kat blog ni ek : BLOGLARIAN

sekian dulu la kengkawan.. esok esok kita jumpa lagi ek ngan entri yg lebih bernapsu lagi menghairahkan lagi hehehe... daaa~

sekian~


Salam Maal Hijrah

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

5 comments:

ifah said...

salam maal hijrah

@reltzsensei said...

xpaham r pe tag2 ni..pe fungsi die ek?pape ponmkaseh ek shin tag charel..salam maal hijrah gak..

ahsfantasy24 said...

salam tahun baru. Moga tahun ini, kite menjadi lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya,dan menjadikan tahun ini sebagai asas untuk kite lebih baik pada tahun-tahun selepasnya.. <3

Terry Nur Iman said...

Ohohoho..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

akan patik lunas kan kerja patik ni..