Friday, April 1, 2011

''Saya nak menang Album DIA.. Misha''


la la la.. haa.. jarang skali shin nak join contest contest ni.. tp sapa xmo album Misha Omar percuma beb.. nak nak.. tengah sengkek camni.. ajer giler la xmo.. lantaran shin nak sangat dengar lagu Kerana versi recording ( cover version lagu kump. Alleycats ) sblm ni dengar versi live Misha Omar.. superb.. mendayu dayu.. membuai perasaan.. suara yg gemersik.. cewahh..

actually kan.. banyak lagu yg terlah dicover version kan Misha Omar.. semua nya x di bayagi penyanyi asal.. contoh mcm lagu Terasing & Di Dalam Sepi Itu, penyanyi asalnya Arwah Sudirman.. sgt sedap, then sapa leh lupa medley Uji Rashid yg Misha Omar bawak masa anugerah bintang popular tahun 2004, ada lagik.. Misha Omar wat cover version lagu Rahimah Rahim masa Festival Malaysia 21.. lagu Hati Yang Rapuh.. sedap sangat sangat.. dan Misha pun ada wat cover version lagu lagu Sharifah Aini.. hebat kan.. kalau la Misha wat full album lagu lagu di cover versionkan.. sure best.. dah ramai penyanyi wat camtu.. macam Jamal Abdillah, Saleem, Aishah.. so apa kata lepas ni Misha Omar wat album camni plak ek!!

oklah.. panjang la mukadimah.. ni haa.. pasal contest yg Qarl wat ni.. shin nak join skali ek.. so.. ni dah time utk menjawab bagi memenuhi syarat contest tersebut ek..



hurm gambar.. bideo semua dah letak.. ok.. dalam album terbaru Misha ni ada 3 buah lagu baru ek.. (1) Berlalu, (2)Detik Antara Waktu dan (3) Kerana

dalam banyak banyak lagu Misha Omar.. lagu yg paling shin suka.. tentulah Bunga Bunga Cinta.. lirik ngan lagu yg sangat hebat.. di tambah plak suara gemersik Misha Omar menyanyikan lagu ni.. shin rasa lagu ni akan terus jadi lagu malar segar.. akan terus relevan di persada hiburan tanah air.. dengar berulang ulang pun x jemu... tahniah la kepada pencita lagu dan penulis lagu tersebut encik Adnan Abu Hassan yg telah mencipta lagu yg indah ni dan di berikan kepada Misha Omar.. pilihan yg tepat~

keunikan Misha Omar adalah.. eye contact dia ngan camera time persembahan sangat superb.. peminat peminat setia Misha Omar kalo x perasan benda ni semua.. sangat la tak rasional.. selain tu.. gerak tubuh Misha Omar sentiasa attached ngan lagu.. feel dia sampai.. kat Malaysia ni ada dua org jer yg spesis camni.. Misha Omar & Ziana Zain.. superb~

ouh.. thats all.. apapon.. menang ada tau contest ni.. depend on rejeki.. join contest sebab minat kat Misha Omar.. dan shin masih anggap album pertama Misha Omar adalah album yg terbaek.. hampir semua lagu lagu dalam tu best.. semoga Misha Omar terus success dalam arena hiburan tanah air.. bukan senang nak jumpa spesis Misha Omar ni huhu..

sekian~


tp kalo boleh memang nak album ni.. ngee~


Hati Yang Rapuh versi Misha Omar *nanges

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

2 comments:

blog ini masih belum memerlukan tagline said...

Kemain gigih hihi.
Semoga berjaya menang hihi.

bedpet said...

kak misha hot :)