Friday, June 10, 2011

kembali ceria


selamat pagi... selamat hari Jumaat kengkawan.. muahh muahhh.. haa siap dapat kish lagi.. suka tak??? haaa x puas?? ajer ler.. napsu kuda tau korang ni.. meh jumpa in personal.. baru puas.. ops.. ari Jumaat.. kena ckp elok elok..

kengkawan tau tak skrg dah masuk bulan Rejab.. haaa tu ler.. bulan Islam madang x tau.. tp kalo hari Valentine tau jer.. bulan Februari.. Kalo Chirstmas pon korang sesah tau gak.. kalo bulan Islam yg korang tau Syawal jer.. Zulhijaah pun tau sbb org pegi haji ngan raya qorban.. silap silap.. korang ingat nama bulan masa kita raya haji tu korang ingat bulan Aidiladha.. sbb ada bulan Syawal.. dah mandai mandai ada nama len plak.. gasak~

skrg dah Rejab.. bulan depan lak Sya'ban.. wahh pastu Ramadhan.. haaa seronoknyaaa... haa sapa sapa yg ada hutang puasa tu.. cecepat la ganti ek..

beberapa arini.. shin agak down skit.. ngee.. biasalah.. sejak umo semakin membesar ni.. cpt emo plak ( bukan dari dulu ker?? ) ngee.. shin pun makin pelupa ar.. sejak senin aritu shin cari xternal hardisk shin x jumpa.. pastu cermin mata pun x jumpa.. then masa shin lawan tennis itu hari.. ada pakai sweater adik shin ( sbb shin xde - nanges ), pastu terlupa bawak balik.. then hari selasa baru shin teringat sweater tu xde.. tu pun sbb dia nak pakai.. shin buat buat x paham..

pastu shin tanya la kengkawan yg ada kat court masa tu.. memasing ckp x nampak.. adoii.. memula takot gak nk ckp kat dia.. tp lepas shin pikir panjang.. shin sms dia yg shin terhilangkan sweater dia.. pastu shin ckp la.. shin akan ganti.. cuma lambat skit.. sbb kalo nak beli sweater ori ni.. mau ratus2..

tp Alhamdulillah.. smlm shin jumpa balik barang barang yg ghaib tu.. pagi pagi lagi shin dah kembur bilik tido shin.. cari dalam segala beg yg ada.. bukak katil.. angkat tilam.. puas cari x jumpa.. then masa nak pasang balik katil tu.. shin ternampak la kelibat mcm xternal hardisk shin kat tepi cadar yg shin bukak.. ngee.. yeh jumpa daaa~


xternal hardisk ni.. pakcik bagi kat shin.. sayang sgt.. byk benda dalam ni.. mula mula shin ingat pencuri yg masuk itu hari amek.. sbb shin pikir.. mungkin dorang ingat.. henpon ker.. sbb shin letak dalam casing mcm tu... perghh sorry la kat pencuri tu.. sbb shin tuduh dorang yg bukan bukan.. tp dosa dorang curi barang kat umah ni aritu... mmg x ampunkan...cisss!


then mlm tu.. lepas jer shin abis bukak puasa.. tetiba encik Roslan datang bawak baju... yeh jumpa daaaaa.. mekaceh la kat dia sbb jumpakan.. ngee.. pastu shin terus msg adik shin.. ckp yg baju dah jumpa.. perghhh selamat duit hadiah tennis.. shin ingat kan kena lebur utk beli sweater dia.. cedey da.. tp ni dah ok.. dah leh simpan utk tabung jenjalan semula... yeh yeh~

cuma cemin mata jer yg x jumpa jumpa.. hampeh tul.. mana la shin letak.. geram geram.. last pakai masa lik dinner company itu hari.. aishh nak kena bikin baru kot.. masa dulu shin bikin Rm80 kat bando Kluang.. ntah ada lagi ker tak.. mesti kena tambah power rangers dia.. xmo la.. nnt pakai mata jadi sepet *nanges

lepas ni shin amek iktibar.. kalo dah nama pelupa tu.. kena la simpan tempat yg sewajarnya.. kalo pakai apa apa.. haa agak agak nak tanggal.. terus simpan dalam kete ker.. box moto ker.. xde la tetinggal ek.. ngee.. dan byk byk makan kismis serta kurangkan masturbate hehehe

ok la.. sekian dulu ek kengkawan.. jumpa lagiiiiiiiiiii~

m(^_^)m

*i'm shin.. i'm inesen

8 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

haha, tu maknanya ko sangat pelupa... hahaha............

Aman Ibrahim said...

haish~ dah jadik pelupe, tua dah ker shin? tu la, jgn mkn semut lagi okay haha..

p/s: puasa dah ganti lom?

luddin said...

dan byk byk makan kismis serta kurangkan masturbate hehehe


statement ni kelako tapi ade betulnya...hahahaa!!

Aziz said...

alhamdulillah....syukur kan shin

i'm shin... i'm inesen said...

faiz : tu ar pasal..

i'm shin... i'm inesen said...

aman : ngee.. apa pon x bole

i'm shin... i'm inesen said...

luddin : kamu kuat jugak ek?? ngee

i'm shin... i'm inesen said...

aziz : yer syukur.. lega.. hilang bebanan perasaan