Sunday, July 29, 2012

cerita hari ke 9 puasa - kueh raya

erk.. kejap nyer cuti 2 ari ni.. tau mangon tido jer dah masuk ari sabtu.. pastu mangon tido lagik eh dah ari ahad.. aiyarkk.. kenapakah begitu #nanges

esok dah kena keje balik semula.. 5 hari dah hadap bos.. 5 hari nak hadap org org kat tempat keje.. 5 hari nak hadap production yak suka komplen ngan bagi makin banyak keje nak melayan dorang nyer request.. hampeh.. 

sib baek esok shin ada misi nak wat.. shin nak promote kueh raya.. ngee.. haa shin x tau nak describe dia ni apa ek.. kueh atau kerepek.. bisekut raya lagik la bukan.. senang ckp kueh raya la yer.. murah jer.. 1/2 kilo Rm12.00... ajer giler ar.. mana nak dapat semurah tu kann.. sapa x beli mmg rugi la shin hahahahaha..

hurmm baju x gosok ag.. kena prepare utk seminggu keje.. time puasa mata cpt ngantok.. so takot mangon lambat.. dah rushing.. x pasal pasal kang ada je benda yak x kena.. bebulan puasa ni xmo la jatoh jatoh moto.. sayang wooo.. xmo raya nnt berparut parut.. camne nak dpt endut #nanges

eh korang dah niat puasa ker??

tadaaaa~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

14 comments:

Anonymous said...

shin, ni buat seniri ke? ..akak duk kat kolumpo blh ke order ni?

bukankosong said...

mcm lain, tak pernah tgk

sedappp

i'm shin... i'm inesen said...

akak xde nama : hurmm kolompo?? camne tu.. nak kena pos la ek

i'm shin... i'm inesen said...

bukankosong : sedapp... siyes x ckp bohong..

:|: TinTa Kibod :|: said...

ni kategori kepek2 pedas..
rupak je lain..bulat2..
ahaks...

::FAIZ:: said...

nmpk sgt sedap... nti hnta rmh k

Aisyah Rafaei said...

shin, adehh..yg akak xde nama tu akaq le dek..nape kuor anonymous plk? munkin akak x sign in kot..akak xpandei lg guna blog ni..shin, kalo blh pos, chargekan sekali dgn posting charge nyer pd akak..tapi kalo tak boleh @ susah nak post tak ape tau..jgn susah ati..

i'm shin... i'm inesen said...

Aisyah Rafaei : ouh.. huhu.. ingat sapa la akak tanpa nama tu hik hik.. shin penah pos kek.. kerepek camni shin xpenah pos.. xpe.. utk akak shin cuba try ek.. akan email shin.. bagik alamat.. nak baper balang.. 2 balang ker 3 ker.. ckp jer.. then bagitau nak suh shin pos bila ek..

i'm shin... i'm inesen said...

faiz : hahaha.. meh raya datang umah

i'm shin... i'm inesen said...

ayu : ouh.. kepek pedas guna ubik.. ni guna kulit popia :P

Anonymous said...

shin, ape email ek?

Aisyah Rafaei said...

shin, adehh..kuor Anon lg..camni shin email akak no acct shin, akak nak 2 balang, shin kabo RM akak kena bayor, tiber kat akak minggu terakhir pose..dlm 13@14 ogos.. Emai: aisyah.rafaei@gmail.com

i'm shin... i'm inesen said...

Aisyah Rafaei : hik hik.. budak_shinchan@hotmail.com

:|: TinTa Kibod :|: said...

ooo pooppppiiaahhh...
baiklah ^_^