Tuesday, July 9, 2013

Niat Puasa & Jadual Waktu Berbuka Puasa 2013 ( Negeri Johor )

selamat pagik kengkawan.. shin kembali bersiaran dari Malaysia.. penat becuti kat Bali x ilang lagik.. ingat nak hapdet pasal hari ke2 dan seterusnya.. tapi x larat plak.. ni tido mmg x cukup.. shin betolak balik dari Bali jam 5 petang smlm.. pastu kul 8.30 baru shin mendarat kat LCCT.. pastu terus bekejar utk nek flight ke Johor plak.. ekot schedule.. flight shin jam 9.55 malam.. punya la sakan bekejo.. last last flight delay.. memula ckp 10 minit jer.. pastu melarat sampai sejam plak.. dekat kul 11 malam baru nak start terbang.. then pilot sempat mintak mahap.. dia bg announcement ckp dia try bawak lelaju ler.. huhu.. ingatkan memaen.. 11.15 malam dah ckp nak landing.. fuiyohh gila babas punya laju ler.. tapi lepas pusing pusing nak landing.. 11.30 malam baru la mendarat..  pastu abang shin dah tunggu kat kete.. sib baek.. sampai umah dkt kul 12.15.. ngantok sgt.. lepas bagi ole ole kat mak ngan babah.. terus x ingat apa.. tau tau dah pagik.. arghhh x puas tido #nanges

tu la.. mcm x caya jer.. dari bulan 2 tunggu nk gi Bali.. tau tau dah masok bulan 7.. then smlm tetiba dah nak balik.. hmmm mcm kejap jer.. nak tunggu bukan men lama lagik.. hukk

haaa esok dah nak puasa.. lagik la mcm x caya.. mlm ni dah le start teraweh.. acaner tu kalo x cukup tdo.. leh effect tuuuuu #nanges

 jadual waktu berbuka puasa Negeri Johor 2013


m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

2 comments:

Arisha Hoon said...

wah best nyer shin..tp mmg kan shin..nak nuggu trip tu lama bebenor..tp biler dah pegi kejap je balik..

i'm shin... i'm inesen said...

Arisha Hoon : aah la kakak.. lama shin nunggu dari bulan 2.. tetiba jer kejap jer rasa cuti kat sana #nanges