Saturday, December 14, 2013

bila la nak baek ni #nanges

masok hari ke 5 demam.. batok sesemer semua dah mai.. pakej lengkap.. adehh.. semalam ada kuar merah merah kat tangan.. terus cari buah kelapa.. lepas minum air kelapa tu badan mula rasa lemah semacam.. aiseyman.. mcm ada power plak air kelapa ni.. pastu arini akak shin datang.. dia tego.. ada merah merah kat lengan.. hurmm confirm ler.. shin kena demam campak.. patot la lambat nak baek.. perghh sib baek demam campak.. kalo ciken pox.. uiksss xmo.. memintak di jauhkannnnn ciken pox tu.. da la org ckp mesti kena sekali seumo hidup.. shin lom penah kena.. takottttt #nanges

hmmm nak kuatkan diri.. nak nengok wayang gak ari ni cite Hobbit!!! cpt la baek demam ni hukkk

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

12 comments:

t.a.t.a said...

dah tiba masa nya baik, baik la ia.

get well soon abg shin.

luddin said...

shin...semoga cepat sembuh AMIN...campak ok lagi....jgn denggi sudah...luddin dah tengok HOBBIT...naga dah kluar dan cite BEST!!

azieazah said...

Take care Shin. Kalu masih lemah badan, dan ada tanda merah yang lain, elok buat blood test. Bimbang penyakit lain pulak.

Apapun, get well soon ok. Jaga makan dan jangan nakal-nakal!

Arisha Hoon said...

shin, badan shin dah mcm aaron aziz..shin main besi jgk ke..?

i'm shin... i'm inesen said...

t.a.t.a : Alhamdulillah baek dah.. batok je tinggai

i'm shin... i'm inesen said...

luddin : Naga kuat borak.. nyampah.. Alhamdulillah bukan denggi.. campak je

i'm shin... i'm inesen said...

azieazah : Alhamdulillah dah elok.. dah leh mengganas balik hukkk

i'm shin... i'm inesen said...

Arisha Hoon : uiks.. badan shin kudut je laaaa huhu

Sobri Yaacob said...

semoa cepat sembuh shin..byakkan bsabar ok :) rehat secukupnya..

Sylarius Yusof said...

Dugaan besor ni. Demam campak ni pun jenis yang mudah berjangkit. Kalau belum baik sepenuhnya, elok duduk berehat kat rumah. Takut nanti, kalau belum sembuh pegi tengok wayang jugak, boleh berjangkit ke penonton-penonton dalam hall tu nanti. Hehe

i'm shin... i'm inesen said...

Sobri Yaacob : maceh ek

i'm shin... i'm inesen said...

Sylarius Yusof : campak dah abis kuar dahhhh