Thursday, December 12, 2013

jom nengok wayang FREE


TERMA-TERMA DAN SYARAT-SYARAT:

“Experience IMAX from Free” hanya pada 12hb & 13 Disember 2013, sesi 1 & 2 sahaja

Hanya sah untuk tayangan THE HOBBIT : THE DESOLATION OF SMAUG

Hanya terdapat di pawagam TGV, Pusat membeli-belah Aeon Tebrau City

Tidak sah untuk lain-lain filem

Setiap sorang boleh menebus sepasang tiket sahaja

Kerusi yang berdasarkan 1st come 1 serve dan tertakluk kepada kekosongan

Tiket tidak boleh ditukar untuk wang tunai atau barang-barang lain

Penebusan Tiket PERCUMA hanya disediakan di kaunter tiket TGV Tebrau. 

Tiket PERCUMA untuk 12 & 13 Disember hanya tersedia pada tarikh itu sendiri bermula dari jam 10: 00 dan seterusnya

Tiada Tempahan awal tempat duduk

Pihak pengurusan mempunyai hak untuk mengubah terma-terma atau menarik balik mana-mana hadiah-hadiah yang disediakan tanpa notis terlebih dahulu

Semua maklumat yang dinyatakan adalah benar pada tarikh cetakan dan tertakluk kepada perubahan tanpa notis terlebih dahulu
 
TGV Cinemas Sdn Bhd mempunyai hak untuk menukar terma-terma dan syarat-syarat bagi promosi ini tanpa memberi notis terlebih dahulu.

hukkk arini dah masok hari ke 3 shin demam.. dokter bagi mc 2 ari jer.. esok kalo x baek dokter suh gi check lagik.. hummm acaner nak nengok wayang FREE ni.. nak kena cepat sembuh la gamaknyer #nanges #pening #loya #batok #demam

:'(

*i'm shin.. i'm inesen

7 comments:

t.a.t.a said...

tak minat la cerita macam ni abg shin. cerita Harry Potter pun kita tengok yang awal aje. yang lain terus tak layan.

Amin A. R said...

cepat2 baik yer shin

Sobri Yaacob said...

wow shimm..untung betul.. dapat tgok wayang free dri nuffnang.. jeles la pulak :(

shin tgok crita apa ya?/

i'm shin... i'm inesen said...

t.a.t.a : besh wooooo.. di alam fantasi

i'm shin... i'm inesen said...

Amin A. R : Alhamdulillah tinggai batok je

i'm shin... i'm inesen said...

Sobri Yaacob : huk oloh.. mana plak free dari nuffnag ... shin x penah tau pasal nuffnag tu.. ni percuma 2 ari je la.. sempena Imax baru launch kat TGV Tebrau

Sobri Yaacob said...

ye ke sin..ingat free..sbab byak bloger dpat tket free dari nufnang.. owh sperna launch..untung kan..