Tuesday, December 31, 2013

Instisari Rancangan Hari Ini

esok hari terakhir kita di tahun 2013.. ngee.. shin still lagik mood bercuti.. sepatutnya shin manjat Bukit Broga ari ni dan esok nengok munga api kat Kolompo.. tp ada masalah teknikal.. lepas jer shin becuti kat Cameron Highlands dari ari Jumaat aritu.. smlm petang shin lik umah.. dah tu.. terpaksa la shin wat planning sensorang apa shin nak wat arini.. hurmmm jom shin tepek intisari rancangan shin ari ni ek huhu sensorang pon jadi la.. dah biasa #nanges

10.00 pagik - shin gerak gi bando Johor

11.30 pagik - shin lepak TGV Tebrau City melayan movie cite 47 Ronin.. pastu sesiap lunch kat AEON  Tebrau City.. shopping skit.. 

 3.00 petang - shin plan nak gi CELCOM centre kat Taman Molek.. x tau jln.. hope jumpa la ngan harapkan gps.. nak tanya pasal pakej iPhone & iPad hahaha.. berangannn ni x ingat.. pastu shin tanya pasal cara matikan broadband yak shin guna skrg ni.. sebulan RM70.. pastu kat rumah dah guna streamyx.. so mcm membazir

4.00 - 7.00 petang - hok ni shin blur.. x tau nk wakpe.. tunggu encik Araf lik keje pastu lepak ngan dia kalo dia free

 8.00 malam - dinner new year eve plakkk hikk

9.00 - 11.00 malam - melepak pastu standby nengok bunga api kat Danga Bay

12.00 malam - hope ada la bunga api kat Danga Bay tu.. pastu baru la shin balik umah.. huhuhu.. 

camtu la Instisari Rancangan shin.. hopefully di permudahkan dan di permeriahkan.. kalo ada sesapa sudi nak teman.. meh laaa.. cian shin.. sebatang kara jer #nanges

 nantikan gambo gambo #selfie di Cameron #sengih

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

6 comments:

Sylarius Yusof said...

Johor time Tahun Baru diorang tak cuti. So, jalan time pagi sesak la sebab orang nak pegi keje macam hari biasa.

i'm shin... i'm inesen said...

Sylarius Yusof : Alhamdulillah td shin gerak ok je.. aah byk company + government x amek cuti new year..

Arisha Hoon said...

semakin byk umor shin..semakin ensem lak..tak aci, tak aci..hee

selamat tahun baru shin..

i'm shin... i'm inesen said...

Arisha Hoon : huk oloh.. manede kak.. biasa je.. tahun dpn 36 dah umo shin hukkk #nangeshiba

Sobri Yaacob said...

amboi shin..
bjalan sakan nampak cuti2 new year..
bestnya g cameron.. adoi..tringin nak p.. & slamat tahun baru shin :)

i'm shin... i'm inesen said...

Sobri Yaacob : cecuti sebelom New year ar huhu