Thursday, January 16, 2014

dalam hati ada taman

benda yak shin wat tiap kali mangon tido yelah belek henpon.. ngee.. kengkadang tu sambil mamai mamai belek henpon.. pukk.. jatoh setepek kat muka.. hambik.. terus segar bugar.. check msg.. hati bebunga bunga.. pastu check email.. wahhh hati terus kembang setaman huhu.. nampak email dari Air Asia.. ada 2 email itinerary.. cam dah leh agak isi dalam tu #sengih

actually masa ari ahad aritu shin dah pegi kaunter Air Asia kat Senai Airport.. tp officer yak jaga kaunter tu xde.. shin cuma cite kan masalah pasal booking ticket parent shin tu.. pastu dorang x leh wakpe la.. nasib baek la shin dah print out emai pasal adjust time tu.. ngan itinerary asal masa awal awal shin booking ticket.. pastu dorang ckp akan call hari Rabu.. tu pon dorang x janji leh tukarkan pada asal atau tidak.. tp habuk.. xde call hukkk.. tetau jer dpt email.. Alhamdulillah.. settle.. walaupon flight parent lewat 10 minit jer dari yak booking asal.. 

so skrg dah lega.. hope nnt xde la masalah lagik.. x sabo nak becuti cuti ni.. ni pon ngah pikir cuti raya cina nak wakpe.. ada rasa nak gi pulau perhentian.. tp takot ngah musim hujan.. x seronok kalo hujan.. laut x cantik.. hmmmm 

yok sambung tido #sengih

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

7 comments:

t.a.t.a said...

Ingat kot check sms good morning dari marka. Kalau sms dari marka each morning, kita tahu perasaan nya. Memang berbunga-bunga.

Hahaha.

i'm shin... i'm inesen said...

t.a.t.a : alaaa sapa la nak kita ni hukkk takdak marka

t.a.t.a said...

Abg shin kenen la balik awek yang dulu terpisah tu. Mana tahu untung sabut timbul.

Aisyah said...

shin, akak rindu nak gi pulo...uih jom berangan..kalo ada rezeki thn ni..ingat nak gi redang..kalo takde renew berangan thn dpn..hee

i'm shin... i'm inesen said...

t.a.t.a : barang yang lepas jgn di kenang.. huhu

i'm shin... i'm inesen said...

Aisyah : besh tu kan pulau redang

Sobri Yaacob said...

alhamdulilah baik stlle msalah shin dgn air asia pasal booking tu..
owh pnyalah belek fon sampai jatuh ke mukaya..ha..ha..