Tuesday, June 17, 2014

cerita hari selasa

lately shin xde apa nak di tulis kat blog huhu.. xde isu negara yak bebetul kena mengena ngan shin untuk di ulas hehe.. even org len dok gigih cite pasal "World Cup" tp shin x terasa nak nulis pasal benda tu gak.. sbb shin x layan pon.. walo shin sokong giler team Jepon ngan Korea huhu.. "Semangat Asia"..  ato mungkin gak sbb shin stress banyak beno keje lately.. tu yak otak rasa tepu.. 

xde drama sebabak dalam kehidupan shin utk shin share.. cuma perilaku meow shin agak laen.. dia dah kurang manja.. dia asyik melepek.. termenung.. banyak tido.. mungkin proses dari kekanak nak jadi anak dara kot.. tak pon dia dah di perkosa kuceng jantan.. ciss.. shin dah pasan dah aritu.. ada 2 eko kuceng jantan miang dok mai umah.. meow shin plak asyik garit nak kuar umah jer.. pastu la ni dia nyesal la kot.. kot dah ternoda.. kuceng jantan pon dah x mai umah.. haaaaa nengok.. sesenang tinggal camtu jer.. ni kalo pregnant.. haaa sapa nak tanggungjawab.. sapa nak cari duit beli makanan.. bukan kuceng kuceng jantan tu leh bawak duit..  grr.. kalo bebel pon meow shin tu wat derk jer #nanges

puasa lagik seminggu lebih.. cuaca la makin panas shin rasa.. hukkk abislah nnt haus giler time puasa.. minggu ni nak kena kuar cari lense camera.. hopefully jumpa la.. 

sekian.. update utk elak bersawang #nanges

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

3 comments:

Sobri Yaacob said...

wah semangat asian nampak..sebab nak el nino kot :P

i'm shin... i'm inesen said...

Sobri Yaacob : x tahan.. tergolek golek kepanasan

Aisyah said...

Hahaha...kelakor..Shin..rasenyer meow shin dah mabuk morning sickness tu..shin nak dpt anak buah baru..hee