Sunday, April 19, 2009

acara hari minggu


hari ni.. shin join tournament tennis terbuka anjuran company tempat shin bekerja... ngee.. motip utama.. nak menang.. nak hadiah petama.. dapat duit.. leh simpan pi Pulau Redang.. lagi pula.. tiap tiap minggu dok training.. ni la masanya nak tengok permainan ada improvement.. atau sama jer.. yang ado??? meh la shin cite cite ek.. korang nak dengar x?? hah.. duduk duduk duduk..


hah.. masa ni la memasing beli kasut baru.. raket baru.. suar baru.. baju baru.. spender baru.. huhuhu teruja nak buat main untuk tournament.. tu la rupabentuk running suit yg shin beli.. mekasih untuk Mohd. Shamsul Bahari sebab pantas mengeposnya.. masa shin pakai masa main siang td.. dengar ler suara suara bingit yg dok mengomplen suar ketat la.. seksa la.. motippp?? ADA AKU KESAHHHHH?? shin beli suar tu sbb nak buat berenang ngan snorekeling nanti.. alang alang beli suar ( dah la jarang membeli ) better shin beli running ni.. dwi fungsi pemakaiaanya.. kalo beli suar renang... harus untuk renang sajokkk.. ngerti! dioarg pon confuse mula mula.. ingat shin pakai suar renang... ngee~ lantokkk ler...


ni orang kuat tournament ni.. encik lanz ngan encik helmi... muka ketat jer.. pasal peserta yang daftar nama x sampai sampai.. dah kul 8.. lom semua yg tunjuk muka...


masa cabut undi... sapa jadi partner regu dan team sapa bakal lawan team sapa.. hah hambik.. masa tu la baru nak call member yg dok sedap membuta.. masa ni.. atucara mencabut undi sedikit tercalar sbb perserta yang lambat melapor diri.. lantas.. nama nama diaorg di gugurkan.. PADAN MUKA... jangan esok ada cakap cakap belakang udah ler..

tournament ni kira mcm tangkap muat ler.. kita x tau sapa partner regu kita.. hampeh kan.. bila ada yg x penah main... x penah datang training.. tetiba nak masuk tournament.. pastu dapat lak geng ngan kita.. muka kelat.. ketat semua nampak... even shin x terer.. tp shin pun x hingin dapat geng yg kayu.. baik mcm x yah main... kalo team kita jadi team lauk.. dan dia jadi PUNCA kita kalah... penat jer training.. beli raket baru.. kasut baru.. SUAR baru.. tetiba.. pusingan awal dah kalah... terkebil kebil kita tengok geng yg sama sama training ngan kita still dalam competition... SERIOUSLY fed-up~

lepas dah cabut undi baru la kitaorang start game.. ada 2 court.. sebelah untuk gurl gurl.. sebelah untuk guy guy.. huhuhu cuaca jangan cakap ar.. PANAS.. sepanas hati sesetengah orang...

jom kita intai pelakon pelakon tournament ni.. ada pelakon pak pacak.. pelakon undangan.. pelakon utama..


yusri ( baju kuning ) dari R&D + Pian dari production


pelakon handalam yusri ( dok sengih ) + lanz. Team Design


pelakon kanak kanak.. suko ( production) + helmi ( Design )


dari production.. ipin, wak, aremy.. undangan khas Roddick


ahmad fadzlin ( sandar ) + wak.. dari production


gurl gurl.. team design.. dari kiri.. zura, niza, mak enon, ita


team design gak.. belakang kiri.. sukma, kak zana ( QA ), ayu, elly & ba'a


team design lagik.. dari kiri.. sukma, kak su, mak enon, ita

adalah ramai lagik.. kena amik dari camera dak dak lain... tp shin ambik pic orang.. pic sendiri xde orang ambik.. ciput jer.. cedey.. shin rasa ok gak tepek gambo dalam blog ni.. at least.. kalo pic hilang.. dah ada back up hehehe.. masih trauma ngan kes hard disk rosak..


makanan di sedikan.. mee goreng, air tin 100 plus, air mineral di sediakan.. even lebih.. tp mencukupi.. habis.. cuma mee goreng berminyak sgt.. harap tahun depan pengajur suh orang lain masak... bihun plak...


penat nampaknya... sambil ijal dok pose seksi.. fafa lak penat sangat lah tu..

gambar aksi masa game


gaya ahmad fadzlin ( production ), bekas pemain pro.. sbb dah lama x main

gaya juara setiap musim... dah la lanz ( design ) asyik ko jer menang ( jeles )


aksi paling menarik setakat ini.. fafa ( design ) ngan jumping smash huhu

pengadil untuk setiap musim.. encik baL.. bersara dari design

yang ado! hasil tournament...


alhamdulillah.. no 4, main ngan ipin yg baru 2 kali pegang raket


contranya kaler kulit.. muka mcm udang panggang.. uwaaa sun burn! lom sempat baik.. nanti kena lagi masa pegi Redang.. hmm nasib badan....


hah hambik.. kena bola tennis.. adehh cakitttttt...

harapan kepada penganjur

harapan ek... harap kalo ada lagi tournament.. pastikan.. dioarg leh main.. bukan nak ckp shin terer.. tp bayangkan perasaan orang lain yg dapat team x leh main.. frust ok.. buat inter department ker.. atau make sure.. ramai yg datang main tiap tiap minggu.. bukan setahun sekali jer.... anyway.. perlawanan sangat lancar ari ni.. makan minum cukup.. bola jer.. tak tukar tukar sampai akhir game.. pesal ek.. apapon.. even sedikit ketat.. kelat.. tp enjoy main ari ni..

maybe kita leh try wat open untuk tenggara plak.. mintak sumbangan dari mana mana yang dapat.. try la.. kalo menjadi.. tiap tiap tahun leh buat kan kan kan!!

tima kasih la.. hope tahun depan shin nak jadi juara plak... tunggu!

sekian... jumpa lagi


psst : beshnya kalo nadal bagi kata kata semangat kat shin mcm ni.. lebih lebih lagi lepas kalah tadi...



m(^o^)m

* i'm shin.. i'm inesen

1 comment:

Wai said...

tengok peha shin, rasa milu la pulak.....
sakit tuuuuuu..........

lebam lagi? guna la minyak urut cap Nyonya Kipas.... semestinya mujarab!!