Friday, April 3, 2009

Masters Series Sony Ericsson Open 2009 part 2




arini shin dok rasa happy dan x happy.. duka nestapa.. x sempat nak update awal.. pagi tadi dok training tennis.. cuaca sekarang kalo time pagi tu.. baru nak masuk kul 9 dah panas.. rasa matahari dok dah tercacak..mencanak canak panasnya.. leh masak otak.. kepala dah senoneng.. penat.. x larat sangat nak main pagi tadi.. huhuhu bila nak turun petang lak.. asyik hujan saja.. hmm apa nak buat kan..

yessssssssssssss!!!

hmm.. seperti yang shin harapkan.. Serena Williams menang dalam perlawanan menentang kakak dia Venus. Dalam wawancara kelmarin. Serena dapat rasanya diaorg akan bermain tiga set sebelum menentukan sapa yang menang.. Serena menjangkan Venus mempunyai kelebihan untuk menang.. begitu juga Venus memilih Serena yang bakal menang.. namun.. kemenangan memihak pada Serena..

esok Serena akan bertemu Victoria Azarenka dalam perlawanan akhir... semoga Serena akan berjaya menjadi juara... ganbate kudasai!!!


walaupun kalah... venus tetap melemparkan senyuman kelat.. sentap!

****
tapi yang paling menyentapkan adalah kekalahan pemain no 1. dunia Rafael Nadal menentang Juan Martin Del Potro semalam.. aduihhh... kalah masa set yang ke 3.. tie break lagi.. mmg sentap la.. rasa macam nak lempang lempang tv ngan astro deck tu... mencik tul..

Potro akan menentang Andy Murray pada perlawana separuh akhir esok... huh.. macam dah xde mood nak nengok.. sib baik Serena menjadi pengubat kedukaan..


ko beromen ker sblm turun court nadal?? dah lemah lutut.. citt!

sekian dulu ek... salam duka lara...



potro : apa macam geng.. jadi bahan la ko ngan verdasco mlm karang.. memang kena la tu.. dua dua jadi bottom sebab kalah... huhuhu suka suka suka hati aku..

nadal : sibuk la ko... tau laaaa aku!



verdasco : ciss.. korang memang tau.. asal kalah jer aku.. asal jadi bottom jer aku.. tak aci betull... nasib nasib.. melecet lagi la jawabnya..

potro : aci kat india laaa!


m(^o^)m

* i'm shin.. i'm inesen

2 comments:

AzAz said...

shin camner... bottom ker? blur blur nih

i'm shin... i'm inesen said...

azaz : sibok tul nak tau... hampeh!