Saturday, July 16, 2011

i ♥ Heri Potet


semalam shin nengok cite Heri Potet... seronoknyaaaaa... dah lama tunggu.. akhirnya dapat gak nengok.. 2 jam dok dalam panggung.. rasa mcm kejap jer.. x puas nengok aksi Heri Potet.. kali ni.. watak Heri Potet jadi tumpuan.. hampir 80% watak dia jer dalam filem ni.. tu yg best.. watak lain cuma jadi sampingan jer.. Voldermot pun banyak gak watak dia.. mmg menakutkan la.. jahat sangat natang ni... korang kena nengok cite ni.. sgt best..

mekaceh kat encik Khairi.. bagi shin hadiah besday ngan nengok cite ni.. 3D lagik.. tp shin rasa.. korang x yah nengok 3D pun xper.. sbb effect 3D dia mcm kureng jer.. mcm biasa jer.. cuma masa last skali masa Voldermot mati.. badan dia pecah jadi mcm kertas terbang.. haa time tu jer pasan ada effect 3D huhu.. laen laen mcm ada xde jer.. ngee~

apapon cite ni mabeles~

just gambo jer.. tak teringin nak nengok!

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

11 comments:

luddin said...

last movie mesti yang terbaik...haruss!!

numan-qatadah said...

harap2 nanti ada marathon dari episode 1 sampai last dekat wayang .. mahu kematu bontot duduk dalam panggung !!!

Anonymous said...

nyesal bc entry ni. spoiler. pantat sgt...


-budak lg baek dr kamoo..-
gitchuuuuuuu~

..hizamirahim.. said...

xnak tgk the smurfs ?
nak tgk the smurfs!

haha.

Adda said...

harry potter best ! kalau lah ade harry potter junior :)

i'm shin... i'm inesen said...

luddin : baek punya!!!

i'm shin... i'm inesen said...

numan : perghh mesti gempak dan bengkak ngee~

i'm shin... i'm inesen said...

shamsul : hahaahaha.. x sengaja terciter la wei

i'm shin... i'm inesen said...

hizami : xmo nengok pon.. x comel cartoon tu

i'm shin... i'm inesen said...

adda : ngee~

Edy Fee said...

mmg best..
tak rugi tengok