Thursday, July 14, 2011

saje nak menunjuk.. ngee~

arini.. tetiba dapat souvenir dari company tempat shin kojer.. pastu dengar dengar ada kenaikan gaji Rm30 paling skit ek.. tu pun kalo dapat gred C.. kalo E x tau la ek.. ok la.. lepas lepas camtu gak.. xde sampai Rm30 pun.. sedey kan.. tp tetap ramai yg xmo benti keje.. syukur Alhamdulillah~

haaa ni shin nak tepek apa barang dalam beg ni.. wahhh sangat menarik.. dapat thermos makanan ler.. ececeh.. madang nak dekat puasa ni.. ada plak bagi thermos ek.. hik hik.. 

 tadaaa~

dalam dia ada 3 mangkok ek

 pastu ada sudu pestik plak.. hurm.. cpt jahanam ni

menarik tak?? haaa tak??? ececeh.. kalo kat luar harga Rm15 pon belum tentu teringin nak beli.. ni orang dah bagi.. amek jer la ek.. jgn banyak cengkadak.. syukur Alhamdulillah..

juadah bebuka puasa ptg td.. ada jiran bagi.. rejeki :)

yehh esok dah jumaat.. yeh yeh... ngee.. sekian ek~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

bese je kot... hm, mesti murah..


hahaha jgn marah... gurau

i'm shin... i'm inesen said...

faiz : mmg murah pon.. tp kalo ada jual pon shin x terpikir nk beli.. ni org dah bagi.. amek jer ler.. ngee~

#Anas said...

tak tau kat sini ada orang godek ke nanti. ahahah #malu. sebelum ni ada komen kat random entry. Anas nak no utk whatsapp o any other social media utk contact selain email. boleh komen dekat mana2 entry dalam blog anas, i wont publish it. but since komen shin ni auto-publish, wuld u mind, delete this rite afta u've done reading this. #segan. tutup muka. haha.