Monday, August 1, 2011

1 hari di bulan Ramadhan

Alhamduillah.. selesai sudah ujian puasa hari pertama.. ngee.. Alhamdulillah gak.. xde rasa letih or lapar yg melampau.. biasa biasa jer.. mungkin sbb dari bulan Rejab, Sya'ban dah start berlatih puasa maka puasa Ramadhan xde masalah sgt ler.. harap harapNYA sampai akhir Ramadhan macam tu la ek.. mlm ni dah masuk hari malam kedua solat terawih.. ni gambo shin snap malam tadi.. agak ramai gak ler jemaah.. 

ngee~

selain dari bersahur.. tahun ni shin try amek suppliment la plak.. memandangkan perut shin baru je baek dari sakit.. shin takot kalo ada effect apa apa.. shin cuba try makan pil Ramadhan.. produk dari CNI.. harga agak mahal.. tp setahun sekali apa salahnya.. sesuai utk orang yg gastrik.. cepat penat.. uzur.. shin pun ada suh mak shin makan skali.. bagi dia tenaga.. lately dia asyik sakit jer.. sapa sapa yg nak diet pun sesuai makan pil ni..

 kurma jangan lupa ek~

ni kat bazar Ramadhan area tempat shin..

xde beli apa pon.. shin beli natang ni jer.. tu pun kat luar bazar

oklah.. ni shin nak siap siap pi terawih.. jumpa lagi ek kengkawan.. jgn lupa niat berpuasa sebelum tido ek... sayang selalu... mmuahh~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

10 comments:

Ri said...

motip bole snap gambo org tgh solat- dlm saf lak tu! huhu :P

K O R I E said...

klu masa puasa skit perut (gastric) bley buat snaman unt kurangkan sakit tue..
cer cari dlm internet ^^

yoro okino said...

ambik pic time orng solat tu??ko solat x?huhuh

che Ahmad wasfied said...

alhamdulillah masuk hari ke dua pula...

i'm shin... i'm inesen said...

ari : mesti sempat punyaaa

i'm shin... i'm inesen said...

korie : akan shin cari nnt ek.. Alhamdulillah.. kurang sakit daa sejak kuar masuk klinik

i'm shin... i'm inesen said...

yoro : masa nak naek saf tu shin snap der

i'm shin... i'm inesen said...

che ahmad : teruskannnnn

::FAIZ FARISH:: said...

time puasa ni tak baik riak...

i'm shin... i'm inesen said...

faiz : manede riak *nanges