Monday, August 22, 2011

22 hari di bulan Ramadhan - berakhir sebuah penantian

tadaaaaa... akhirnya.. dapat gak shin henpon Blackberry yg Celcom dok ckp nak bagi free tu.. Alhamdulillah.. rejeki Allah bagi kat shin melalui Celcom.. shin terima ngan perasaan gembira.. lelebih lagi.. shin pegi amek henpon ngan dak tomey.. sama sama x tau jalan.. ada Papago td xleh harap dan shin pon x reti guna.. tp last last jumpa gak.. x sampai 15 minit.. dah dapat pon henpon.. sblm tu kena amek gambo ngan org Celcom yg bertugas.. ngee~

masa dapat call aritu.. dorang ckp dapat henpon Blackberry Curve 9300.. tp kat kotak ada tulis Curve jer.. ntah la.. shin x tau sgt.. dan shin x reti nak guna henpon Blackberry ni.. susah gak ler nak paham.. masa shin study nak guna HTC Desire HD tu.. sekejap jer dah terer.. yak ni.. perghhh agak complex *nanges


natang apa ntah dia bagi.. amek jer la

arini gak 1st kad raya shin dtg utk tahun ni.. thankz Kak Long

sblm balik.. dak tomey bagi buah tangan, Cincau utk mak shin.. sbb dia tau mak shin suka minum cincau.. perghh so sweet.. thankz dak tomey... buat shin makin syg!

hepi berbuka ngan dak tomey smlm.. sama sama pi teraweh..

perghh esok dah keje.. malasnya.. mood dah cuti raya je ni.. kueh baulu x wat lagi.. berangan jer lebih.. ni mak ajak wat kerepek pisang.. ntah la.. sib langsir dah siap pasang.. makin nak raya.. makin malas dan makin penat *nanges

yok tido!

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

8 comments:

K O R I E said...

eh dpt free jea?
bestnya..
godek2 dlu.. lma2 pandai la yea

ame elms ! said...

untunglaa dapat BB . makan hati laa ame macam nie . HAHA .

::FAIZ FARISH:: said...

bestnya dpt BB

i'm shin... i'm inesen said...

korie : nak men wifi pon x boleh boleh *nanges

i'm shin... i'm inesen said...

ame elms : bestttttttt.. suka taw dpt hadiah!!

i'm shin... i'm inesen said...

faiz : best best best

Ri said...

pergh!!!
rezki murah :) jaga dan hargai sebaiknya ye?

i'm shin... i'm inesen said...

ari : InsyaAllah.. semestinya.. syg benda benda yg semua ALLAH dah bagi kat shin melalui org org yg syg shin. kengkawan.. dan sesapa saja..