Thursday, August 11, 2011

11 hari di bulan Ramadhan - smart ker pakai smartTAG ni?

kengkawan... korang rasa kan.. pakai smartTAG ni bagus tak?? ni haa babah shin dok ngecek nak smartTAG.. dia dok pikir kat highway selalu jem time raya.. tp shin dok terpikir.. kalo laluan smartTAG ni kena block ngan kete pon leh jadi jem gak ngee...  

baper ek harga smartTAG? mahal x?? time nak raya xde offer ker?

sekian~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

9 comments:

bukankosong said...

sementara tak ramai lagi pakai..ok kot

menyenangkan sbb bleh vroom mcm tu je

RM300 somethng kalau xsilap

:|: TinTa Kibod :|: said...

klu time raya...
lrg smart tag pn sama je Q ngn lrg bayo nok...sempoot...
vote T&G..swap n jln..takde kekangan nk jarakkan bontot kete depan dgn kete kita...
*pengalaman org yg selalu travel kutub utara-kutub selatan :p

ed shokolath said...

kalau slalu travel..mmg ok pakai smart tag ni.. tp klu skdar sbulan skali lalu highway.. x yah pakai pon x pe.. tp klu beli touch n go.. pon ok... :)
* touch n go merujuk kepada kad yer.. bukan shin touch n go dgn org lain..opps *

::FAIZ FARISH:: said...

shin ko kaya kan... tu ha bknkosong dah bg harga

i'm shin... i'm inesen said...

bukan kosong : perghh mahal giler

i'm shin... i'm inesen said...

ayu : ouh so pakai touch and go jer ek

i'm shin... i'm inesen said...

ed : nak pakai time raya jer

i'm shin... i'm inesen said...

faiz : AMIN~

aliffnajmi said...

rm120 kat petronas/esso yg 'di sini ada jual smart tag'