Wednesday, January 28, 2009

panas panas panassssssssssss!


beberapa ari ni.. cuaca sangat panas sehhh... siang malam rasa bahang dia.. kecuali time malam raya cina jer hujan... tp time tido still rasa rimas... mandi ntah baper kali sehari... lebih 3-4 kali.. tu x campur mandi wajib lagik huhuhu


kannnn.. mrasa nak mandi sokmo... kalo bole.. berjam jam mandi pun xper.. lagi lagi kalo mandi berdua.. bertiga atau beorgy hahahaha korang ado?? nak jugek kan!

tekak lak teringin nak minum air yg sejuk sejuk.. huhuhu so tadi pi la beli air tebu.. perghh hampeh.. x rasa pure tebu.. mcm banyak ais jer.. x pasal pasal.. makcik tu kena 'tut' dalam ati.. nak bejual tu biar ler ikhlas... sumpah jadi mesin tebu karang.......... grrrrrr!


hmm minum air kepala muda pun sedap jugak kannn! tp mana lagi sedap.. itu kelapa atau itu lelaki yg sedap hahahaha


bila cuaca panas camni.. jangan la di ajak kuar.. memang malas.. x suka ngan stress panas panas dalam kete.. even air cond tu dah bukak paling kuat.. tetap rasa x selesa.... time camni la mudah nak naik hangin.. pantang silap skit.. huhu muncung jer bibir ni... bole buat sangkut baju.. kalo diam jer maknanya ler yg x kena... sbb tu kalo nak kuar umah.. kalo nak pi jenjalan ker.. shin suka kuar pepagi.. kalo drive shin suka time sejuk-sejuk.. time hujan... bawak slow pun xper huhuh ( slow la sgt kannnnnn )

lepas tu plak... rasa x selesa tido atas katil... bukak baju.. tido atas simen.. x yah lapik apa apa.. perghhh sejuk jer rasanya.... then pepagi terjaga.. kalo dah rasa badan sakit sakit baru pindah masuk bilik heheheh.. kalo x menyedo tu maknanya dah mmg tido mampus la tu...

motippp korang nak skodeng shin tido bogel...!!

time camni la brangan.. beshnya dapat mandi ari terjun ker.. air sungai ker... mesti syahdu rasa.. aman damai sentosa... di tambah plak pemandangan luar biasa.. menarik...kehijauan.. kacak.. ensemmm... hehehe * motip ada agenda tersendirik... kannn takkan la masa mandi mandi korang x cuci bijik mata... tipu la sangatt.....


tu dia... 18sx.. gambo orang mandi bogel... kannnnn tetiba korang stim plak... dasarrrr... ngan budak kecil ni pun korang hadap nak stim stim.. isk isk.. bawak bawak la mengucap...

untuk korang jangan main panas... kang x pasal pasal...hidung berdarah la... pitam la.. dulu masa kekecik.. macam glamer sangat kalo hidung bedarah hahahaha inesen kan.. x tau apa-apa.. tp hidung shin jarang sangat bedarah.. naper ntah.. maybe darah ni cukup cukupjer ada dalam badan.. xde nak membazir sampai kuar lalu hidung kannn hehehehe

dan masa cuaca panas ni gak shin mudah nak kena ulser kat mulut ni.. isk.. gigih ni ari ari shin minum air 'water life' banyak banyak.. sebelum terkena.. better shin elak... kalo dah kena.. perghh sakit siot... nak buat apa2 'job' pon xde mood... hehehehe


makan semangka banyak banyak pun sedap time panas panas ni... nyum nyummmm

harapnya.. jangan la panas berpanjangan.. x larat ni hah... mintak mintak Allah slalu turunkan hujan.. AMIN.. korang jangan lupa.. sediakan payung PINK sebelum panas!!!



sekian ek..
m(^o^)m



* i'm shin i'm inesen

5 comments:

Ri said...

shin jarang kena hidung berdarah sbb sume darah gi kumpul kat k***k kan? :P hehehe... gurau, jgn marah ye ;)

i'm shin... i'm inesen said...

cehhhhhhhhhhhh... lucah lucah...

Anonymous said...

cumel la shin XD

AzAz said...

oooooooooo.... ko kata belog aku ada byk brg2 lucah bagai ye... ni hah ada gak, apa ko nak jawab??? OPSSSS....

i'm shin... i'm inesen said...

azaz : lom tahap terlampau kan kan!! ngaku jer la!