Tuesday, June 1, 2010

Inesen Prince Of Persia


ngee.. dasat tajuk entri ek.. Inesen Prince lagik.. hmm arini shin gigih drive ngantok ngantok pi Juco Tebrau City... shin dok kesusahan hati beberapa hari ni.. dak kecik merah ni xleh nak detect wireless.. apa kena ntah.. dah try check setting semua xleh... cedih ler.. sblm ni ok jer~

then shin bawak la warranty acer World Wide, sbb kat Jusco Tebrau City ada kedai Acer.. hm agak agak nak kena betulkan.. shin tunjukkan la kad warranty tu...

then sampai kedai jer.. budak yg jaga kedai acer tu belek belek lappy shin.. dia tanya.. dah baper lama guna.. shin ckp la.. baru jer... x sampai 3 bulan.. dia ckp la.. ouh.. memang tak tahu guna ker apa??

ahhh siot jer... macam tau tau jer.. shin angguk jer la.. shin cakap.. shin reti mana yg shin tau jer... dia ckp ar... patut lerrrrrrrrrrrrrr.. huhu dia gelak skit.. arghh sakit hati..

dia dia tunjukkan la camne nak bagi lappy ni detect wireless.. hanya adjust button klik kat belakang lappy tu.. on ngan off.. adjust sikit jer.. terus dak kecik tu dapat detect wireless...

ciss mudah nya.. camtu pon shin tak tau ek.. malu betul.. lepas cakap mekaseh.. terus shin blah cepat cepat kat kedai tu.. malu malu maluuuuuuuuuuuuu!

p/s : nampak sangat shin x pandai apa apa ek (╥_╥)


ni la butang yg mengelirukan tu... hampesss!


shin jumpa encik Dann Nolan... kitaorg sempat tengok cite Prince Of Persia.. huhu dia kuar keje semata mata nak nengok cite ni.. hehehe.. last time kitaorg tengok cite Avatar dulu... ni baru dapat tengok cite wayang lain plak..

tp memang puas ati ler.. sgt hebat citenya.. x bosan pon... mcm x puas tengok.. 2 jam dok dalam panggung mcm rasa x sia sia.. xde rasa ngantok pon.. action sokmo...

hampir 70% cite ni menonjolkan watak hero ngan heroin.. byk la scene diaorg dalam movie ni kita leh tengok.. so xde la nak pening pening pk ramainya nak kena ingat watak dalam movie tu kan.. hero ngan heroin pon ok.. x over pun.. sweet..

so sesapa yg lom tengok lagik cite ni.. pi la tengok ek.. sure korang puas hati.. hehehe.. xde unsur2 sex atau ganas yg keterlalaun.. sesuai utk tontonan umum

p/s: mekaseh ek encik Dann Nolan.. next kita tengok cite lain lak

sekian ek.. rasa ngantok.. pening paler.. jumpa lagi yer!

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

17 comments:

@reltzsensei said...

hak3.mmg malu kn?xpew2...pasni bwk topeng gi kedai tu ek..hik3...

Pakcik said...

SPEECHLESS~~~~~

asna ashraff said...

len kali jgn main dak kecik je, kaji dulu segala butang yang ade k :)

i'm shin... i'm inesen said...

arel : ngada la... pakai topeng la malu.. lepas ni dah tau.. x yah malu malu lagik

i'm shin... i'm inesen said...

pakcik : hmmm iyo la.. shin x reti kann

i'm shin... i'm inesen said...

asna : iyer iyer.. paham..

Hizami Rahim said...

wakaka.
takpe la.
belajar drpd kesilapan.
;)

i'm shin... i'm inesen said...

hizami : knowledge ek.. mungkin bukan shin sorang yg x tau hehehe.. or mmg shin sorang yg x tau :P

haNIz said...

hihi..
shin..
how the story..
'prince of presia'
bes kn..
lg2 klo nengok br2..
heheh

lanz_evo7 said...

hahahaha shin..
malu nye just adjust kt c2 je,hehehe cian erk kalo kte xtau benda ala tu.maybe kalo tengok manual book dlu da xyah nk g kedai..tapi coz ada gerenti lagi baik g kedaikn.

i'm shin... i'm inesen said...

haniz : best sehhh.. x puas

i'm shin... i'm inesen said...

lanz : hahaha.. xper la... dpt jenjalan.. nengok wayang... ngee

bestke said...

xyah nak malu memang ramai yg tak tahu pun .

selalu kalau ada org bagitahu notebook tak dapat detect wireless saya misti tanya pasal butang tu dulu..

jarang sangat yg rosak wireless module kebanyakan nya tak enable wireless :-)

apsal tak call dulu hehe

i'm shin... i'm inesen said...

bestke : shin ni jenis kalut.. gabra hehehe.. gopoh pon ye... kalo dah risau tu nak cpt baik mcm sediakala.. tp mmg shin terus pi acer ler.. sblm ni shin ada tanya kengkawan.. suh setting semula la.. apa la.. xde sebut pasal button tu pon.. xper la.. atleast shin dah tau.. mmg la malu.. xde hal laa.. shin pun dah tepek gambo button tu kat entri ni.. so.. shin dah share knowledge utk semua org yg tau and yg x tau... kan kan..

cik xxx said...

nape rasa macam tgk cite bollywood lak prince persia tu?

i'm shin... i'm inesen said...

cik xxx : hik hik.. ada plak.. tengok x map dia masa intro cite.. Persia ni kedudukan dia dkt ngan Arab, Mesir.. so nama diaorg pun ala2 arab.. pakaian..

-aMeR sHiN- said...

haaa taw x per..
besh taw citer prince of persia ni...
rase cm nk tgk sklai lg jep..
huhu
=P