Tuesday, February 22, 2011

cerita pasal seks.. ops.. utk kita kita ajer~


wahhh.. panasss!! kengkawan... selamat pagi ek..suka tak ngan tajuk entri kali ni?? its about SEX... uhuk pepagi dah cite pasal seks ek.. sesuai ngan umo shin yg semakin membesar lagi baligh.. dan this is my 1st entry yg akan membicarakan pasal SEX.. utk kita kita ajer *malu


korang stim nengok mana satu ek?? huhu

kengkawan nak tau takk??? haaa duduk duduk... macam ni... ada satu kajian.. di mana.. Pengarah San Diego Sexual Medicine Alvarado Hospital, Irwin Goldstein mendapati seks yang paling hebat di muka bumi ini adalah selepas usia 50 tahun.. perghh.. apesal dia ckp mcm tu ek?? abis tu.. seks umo macam shin ni.. sweet 33 x hebat ker?? *nanges

hurm.. apesal Pengarah ni ngan lancang mulot dia ckp mcm tu ek?? haaa.. meh shin habaq kat korang.. apa pasal orang tua ni confident dok habaq lagu tu ek..


1. Anda tidak perlu risau didatangi haid, atau risau tentang anak-anak di dalam rumah dan boleh mengadakan hubungan seks di mana-mana bilik yang anda suka.. wahh katanyaaaa... x kesah la projek kat dapur ker.. bilik mandi ker.. masa tgh gosok baju.. lipat baju dan sebagainya kann.. asal boleh.. huhu.. *aiyakkk x mampu nak imagine

2. Tanpa tampon, pelapik seluar dalam, pil, diafgram, IUD atau kondom, apa lagi yang lebih teruja selain menikmati seks tanpa ada rasa kecamuk di dalam fikiran.. wahh katanya lagi.. dalam erti kata lain.. bebassss.. free stylo.. huhu menarik menarik.. haa ada lagi ni.. anyway.. tampon tu apa ek??

3. Tiada gangguan, jawapannya seks berlangsung secara ‘aman’, tidak juga perlu melakukannya dalam keadaan terburu-buru atau berhati-hati.. hik hik... kat umah xde sapa.. anak anak kecik xde.. x yah pikir nak wat susu ker.. dok pikir dorang terjaga ker sbb takot tido sorang2.. haa.. aksi 18sx leh di lakukan.. dengan sewenang wenangnya.. kannnnnz!

4. Kekeringan vagina selepas menopaus akan mendorong wanita bereksperimen dengan cecair pelincir yang direka khas untuk membantu merehatkan otot-otot sekeliling bagi menikmati seks selepas menopaus.. ops... agak aneh bunyiknya ek.. bayangkan dorang nak bereksperimen ngan KY, Durex dan apa lagi gel yg ada huhu *eh mana shin tau pasal cecair ni semua??? adalaaaah.. ngee~

5. Selain gangguan anak-anak, nafsu dan hormon, usia 50 tahun adalah masanya untuk menikmati faedah sebenar selepas dibelenggu pelbagai hutang untuk membeli rumah serta kenderaan yang selesa. Pada usia tersebut juga kedudukan kewangan pasangan semakin kukuh,oleh itu menikmati makan malam mewah dan romantik pastinya mampu merangsang keinginan untuk hubungan yang lebih intim... kaedahnya laah.. masalahnya kalo anak anak dah beso.. tp still nyusahkan mak bapak camne?? nak nak anak anak yg still xmo dok sendiri.. still nak harapkan loan dari org tua.. harapkan dorang sediakan makan pakai.. haa camne?? *ni bukan cakap pasal diri sendiri ek.. huhu shin dak baekkkk!

hakikatnya la kann.. seks pada usia emas tidak hanya terbatas di ranjang jer.. kemesraan, belaian, jalan berpimpin tangan serta saling mencurahkan perasaan mesti terus dipupuk.. tanggapan bahawa seks dan usia emas tidak lagi berjalan seiring menjadi salah satu punca kadar perceraian dikalangan warga emas semakin meningkat.. so kebanyakkan masyarakat kita.. agak malu malu membincangkan pasal hubungan seks di usia emas..

dorang pun ramai dah tido berasingan bilik.. kurang komunikasi.. sorang pegi kutub.. sorang pegi utara.. xde kuar sama sama sangat kecuali pegi pasar.. pegi pasar malam.. time anak anak ajak jenjalan.. yg lelaki banyak bersembang ngan kawan kawan kat kedai kopi.. yg pompuannya asyik kak 6 ngan kaki kaki gossip sebelah menyebelah umah..

camne ek?? aishhh shin takot nak pikir la.. haa kawen pun belum.. ni kan plak nak pikir hubungan seks di usia emas... maluuuuu! huhu

ok lah.. haa.. semoga korang semua mendapat munafaat dalam entri kali ni ek.. harap harap.. napsu seks shin dan korang still hebat walau dalam apa usia sekalipun kan kannn! *malu

p/s : hik hik.. sori ek.. entri ni bukan utk cite pasal kecenderungan shin dalam seks.. saje bagi korang berkobar kobar nak baca hehe.. ampun~

sekian~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

16 comments:

bukankosong said...

ni kira antara tips hari tua la...he..he..

Calvin Charles said...

Another cute entry... LOL! Seks lah pulak! hehehhehehhe.. ngeee~

::FAIZ FARISH:: said...

Pic Berdosa aku tgk pepagi ni...

i'm shin... i'm inesen said...

bukan kosong : begitulah nampaknya ek huhu take note tau!!

i'm shin... i'm inesen said...

calvin : another blushing from me!!

i'm shin... i'm inesen said...

faiz : eleh.. mendosa tau kalo nengok banyak kali.. kamu dah tengok baper kali??

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wow...enrty ni agak berani dan IKHLAS...TQ atas info...

i'm shin... i'm inesen said...

pohjie : sesuai ngan tagline.. i'm inesen.. ngee~

a m e said...

shin , mne shin tau about KY , durex sume ? BHAHAHAH :))

p/s ; noty laaa shin nie . HAHA ;)

Badboy91 said...

hahaha nice entry~like it!

pakcik said...

sex? what on earth is that?

i'm shin... i'm inesen said...

ame : banyak membaca.. kekadang terjumpa kat watson.. time tu nak cari gel mandian.. i'm inesen *malu

i'm shin... i'm inesen said...

badboy : almaklum lah.. nama pon bad boy.. mau x suka entri sex sex ni kan huhu

i'm shin... i'm inesen said...

pakcik : ek eleh.. purak purak x tau kunun

pakcik said...

ehh... you are NOT the ONLY innocent one you know... keh keh keh...

i'm shin... i'm inesen said...

pakcik : buwekkkk... nak duet rayaa!!