Saturday, February 19, 2011

semoga dipermudahkan segala urusan


heyo kengkawan.. ngee.. shin kembali bersiaran ek.. korang wat pe tu??? alahai.. jgn la bermuram durjana ek.. x elok utk kesihatan.. meh la ceria besama shin.. alaa untuk kita kita ajer~

yehhhh dah masuk ari minggu.. i likeeee.. hurm nak watpe esok ek?? parent shin xde ni.. lik kampong umah tok kat pagoh.. hurm.. takkan nak wat party bueh lak kat umah ek huhu... cuaca panas.. bosan.. kalo la umah shin dkt ngan bandung.. dah lama pegi huhu.. kannn masih feeling bandung.. x yah bandung la.. cameron pun jadi laa.. woaaa teringin nak pi cameron.. ada sesapa nak bawak shin??


haaa jangan jelessss... shin ada buku Tabung Haji tau huhu.. siang tadi shin pegi la kemas kini akaun shin.. dah 2 tahun nyimpan.. ala x banyak.. Rm50 sebulan.. tu pun tolak gaji... auto masuk dalam tabung haji.. x yah susah susah pi bank in huhu..

ingatkan nak kemas kini jer.. tetiba terkeluarkan pulak sikit huhu.. ala.. aritu kan shin dah tanya ngan mak shin pasal kuar duit tabung haji.. dia xde nak bebel ker apa.. maknanya dia kesah pon kalo shin amik skit.. yehh.. shin nak simpan skit utk top up duit tabung henpon yg shin dah terguna utk betulkan kete aritu.. pastu masukkan sikit utk tabung jalan jalan.. then skit utk shin bayar something.. atleast bayar ciput jadi la.. nk bayo bebanyak x dapat laa.. huhu

p/s : alaa.. nak naik aji kan lambat lagi.. ngee~

actually minggu dpn shin patut ada flight pegi Penang lagi skali.. shin ada beli lebih masa tambang murah pegi balik Rm18... tp shin x tau ar nak pegi ker tak ek.. susah la kalo nak pegi penang kalo xde kenderaan.. lagipun shin xmo susahkan encik Nazry ngan encik Danail lagi.. shin xde kenalan sgt kat Penang.. Terry plak bz sajok huhu.. hurm.. xper la.. rugi Rm18... hurm..

kalo x jadi pi Penang.. shin ingat nak pi KL ar.. gigih kan.. hmm membawa hati yg lara ker?? aishh x laa.. saje jalan2.. pi tempat sham.. then aritu shin x pegi umah pakcik.. x sempat.. ingat nak singgah la.. nak kutip duit raya ngan pakcik edi, pakcik fook seng, pakcik ben ngan pakcik mike hahaha...

p/s : xde sesapa ker yg sudi bawak shin pi cameron? huhu


x sabar nak pegi becuti pi pulau.. hurmm..

dah nak masuk bulan 3 ar.. apa yg shin aim dan plan lom ada yg betul betul tercapai.. hurm.. baru ciput la.. mcm naik kapal terbang dah merasa... pi penang dah merasa... hurm yg belum.. nak beli HTC Desire HD still terkial kial lagi menabung.. pi pulau rasanya kena lajak ke bulan 9 kot.. yer la.. kan baru pegi Jakarta.. lagi pun sham kalo nak join.. dia bajet bulan 9 baru leh.. hurm.. cinta?? haaa malas sebut.. kang meroyan.. hik hik.. ni pun dah nak ok daa..

hurm.. pelan pelan la yer.. kalo gelojoh sgt kang cpt klimaks lak huhu.. baik slow slow.. start foreplay dulu.. baru la hardcore kan hahahah.. ajer giler..

cuma shin berharap.. apa yg shin impikan.. akan jadi kenyataan.. mungkin x semanis angan angan.. tp atleast.. berbaloi ngan usaha.. baik buruk.. susah senang.. ketawa.. airmata.. seronok.. dukacita.. semua leh wat shin lebih membesar skit dari biasa huhu.. semoga dipemudahkan segala urusan ek.. amin~

sekian dulu la.. perut lapar la plak *nanges


mekaceh khairie.. hadiah beharga.. x mampu nak membalasnya

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

7 comments:

Fauzzan Helmy Anuar said...

Shin... Meriahnya hidup... Huhuhuhuh... Tapi Mie tak la seberuntung Shin. By the way, kalau Shin nak pergi pulau, Mie ade survey Pulau Lang Tengah... 600 je. Siap snorkel... 5 hari 4 malam... Breakfast lunch dinner provided... ^_^
Kalau minat bagitaulah... tapi bukak sampai Julai je...

i'm shin... i'm inesen said...

fauzzan : agak menarik.. org ckp.. situ mcm best gak.. selain perhentian gan redang.. tp kalo xmo amek snorkeling pakej leh dpt turun lagi x bayaran?? shin just nak snorkeling dpn2 resort jer.. malas nak naek2 bot.. bukan 1st time nak nengok2 ikan ni.. puas daaa...

Aziz said...

Shin umah atuk awk kat pagoh? Saya org pagoh tau. Ramai sedara kat kg.raja ngan pekan pagoh.
Adakah kita bersaudara???

i'm shin... i'm inesen said...

aziz : umah tok kat kg tengah paya redang.. umah makcik ada kat kg raja.. belah babah pun banyak area situ ngan area pagoh.. tp babah x kenalkan sgt sbb belah tiri.. dont know la konflik org org lama... umah kawan shin area kg raja gak.. sebelah skolah cina

::FAIZ FARISH:: said...

akupun punya tabung haji, hahaha, lama dah tak berisi

Ri said...

best of luck :)

if at first u don't succeed, try n try again.

mmg payah, mmg perit tp manakan dpt sagu klu tk pecahkan ruyung.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
salam buat kamu.... eeehhhh tabung haji ko dah 2 thn banyak tuuuu..... pasni boleh lah kerja kan haji.... Insya Allah sikit-sikit lama2 jd bukit