Tuesday, August 21, 2012

satu hari di hari raya

selamat hari raya aidilfitri kengkawan semua.. mintaq maaf kalo ada salah silap semasa berblogging selama ni ek.. kot kot ada penulisan shin yak mengguris zahir dan batin korang.. mahap je la yer..

buat masa ni shin still lagik kat kampong Tok shin kat Kg Tengah Paya Redang, Pagoh Muor.. arini baru lik Kulai.. 3 ari yak bizi.. makan tido.. makan tido.. jalan jalan beraya sampai lempuh huhu.. jalan jem jgn ckp ar.. situ sana sini jem.. lg hampeh TPM x senstive tul ngan kesibukan org ramai nak lik  beraya.. dia leh plak wat open house kat tepi jalan utama kat bangunan berkembar.. betul betul antara jalan nak ke pekan pagoh ngan nk masuk plaza tol.. buat la jauh jauh.. hampeh tul.. tiap tawun camtu.. 

arini ada family reunion kat umah Tok.. hurmm mlm tadik dah bergasak masak nasik minyak ngee.. ni sambil tunggu turn nak mandi.. sempat men tenet dulu sementara sampai giliran shin..  bederet ni yak menunggu #nanges


m(^o^)m

*i'm shin.. i;m inesen

3 comments:

Aisyah Rafaei said...

shin, sabtu akak blk kota tinggi plk..sebelah usben..salam syawal..maap zahir batin..

:|: TinTa Kibod :|: said...

selamat hari raya shin...

dh lma xrasa berator nak mandi...
dulu siap cop nombo lg..
klu rerasa nk cpt terjun je dlm sungai...
yelah kecik2 bleh lah..
dh ank dara naya je...
lgpun air tnh gambut...
masam lastly kene bilas gak kan...
huwaa....rindu suasana tuh...

azizi.selamat said...

Selamat Hari Raya Shin