Sunday, February 23, 2014

acara hari minggu - terbang

shin la ni bersiaran kat tempat keje.. overtime katanya lah.. gigih semata sebab mata $$$.. ada byk masa terluang utk godeh lappy.. godeh tepon.. xde la bosan sgt.. selalu kalo shin maen tenet mesti shin godeh laman web air asia..ngee.. suka benor.. saje nengok ticket murah tempat tempat yak shin teringin nak gi.. tp selalunya xde la selalu beli kalo ada murah pon.. sbb xde kawan sudi travel sesama hukkk #nanges

sekonyong konyong masa shin bukak tadi nampak la iklan pasal Big Shot day... lom check tempat lagi shin dah start msg encik shamsul.. bagitau dia awal awal bagi dia standby.. hope dia leh teman shin travel.. pastu terus shin terjah tempat yak shin teringin nak pegik.. Boracay, Philippines #sengih

taraaaaaa... RM122 je gi balik.. pastu cecepat shin pujuk encik shamsul pegi.. aritu masa ada promosi gi Boracay.. kitaorg x dpt pegi sebab lambat booking.. patot nak gi bulan May ni.. RM221 masa tu.. sekali nengok ada lagik murah.. tp flight untuk tahun depan ler huhu March 2015.. xpe xpe.. tahun ni pon byk nak guna duit.. 4 tempat dah dok menunggu.. 

malangnya.. masa nak booking tu baru terpikir.. kad Big shin xde duit.. kosong.. yillek.. masa tu gak la dok berhempas pulas top up kad Big tu.. bebaek memula bole beli 3 seat.. terus xleh.. dpt beli 2 seat jer.. terpaksa la shin beli dulu 2 seat.. satu lagi seat utk encik Zull terpaksa tunggu promo akan dtg.. sabo ek encik Zull #dahiberpeluh


 KL - Boracay - KL

 JB - KL ( untuk shin sorang jer )

 
tu diaa.. menanges nengok gambo Boracay.. hukk.. semoga Allah panjangkan umo shin ngan kengkawan yak nak gi merasa nikmat Boracay.. lama tu.. ada lagik setahun nak nunggu #nanges

so start gaji bulan ni.. shin dah leh wat satu lagi tabung baru.. "Tabung Boracay".. haa leh la simpan Rm50 setiap bulan.. nnt cukup setahun dapat la Rm600.. lepas la kot utk duit sewa chalet.. kalo x cukup pon.. leh la wat tambah tambah.. hukkk

kengkawan sempat lagi kalo nak beli.. promosi ni utk satu hari ni jer.. sampai tengah malam.. haaa gi Langkawi Rm55 jer gi balik.. Penang pon sama Rm55 gi balik.. gi JB pon samaaa Rm55.. sesapa teringin nk ajak shin dating.. meh la dtg JB #sengih

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

13 comments:

t.a.t.a said...

Helang terbang tinggi di angkasa raya.


Hehehe.

i'm shin... i'm inesen said...

t.a.t.a : terbanglah engkau tinggi.. sampai ke mana lagi ingin engkau jelajahi.. sehingga kau terlupa yang tinggi jatuh jua.. bila tiba ketika kau ke tanah akhirnya..

t.a.t.a said...

Yak yak yak..

lalalalala


suka lagu tu.

i'm shin... i'm inesen said...

t.a.t.a : sama la huhu

Aisyah said...

sonokkknyer shin....pegi boracay...hah ! 4 tempat dah menunggu..double sonokk...

i'm shin... i'm inesen said...

Aisyah : Boracay tu lama lg kak.. 2015 haha ada setahun lagik nk tunggu

Sobri Yaacob said...

saya pun mnagis shin tgok gambar barocey..susah benor nak myebut..
x pe p lambat bleh kmpul duit..

i'm shin... i'm inesen said...

Sobri Yaacob : sebutan dia Borakhai hikk.. ada idgham skit hujung tu.. toksah nanges.. moh gi sekali ek #sengih

Sobri Yaacob said...

insaallah shin.. shin sponser ya :P ha..ha,,

i'm shin... i'm inesen said...

Sobri Yaacob : erk #gulp #dahiberpeluh

Chot said...

kat boracay tu ade kumpulan bocey tak?

i'm shin... i'm inesen said...

Chot : haha.. manede laaaa

Chot said...

lagu apa yg korang nyanyi dok yak yak yak tu?