Friday, March 20, 2015

Men's COACH F78012 For SALE

di hari Jumaat yak mulia ni.. shin nak kasi tau kat kengkawan yak shin kasihi semuaaaa.. hukk.. bahawasanya.. shin nak let go satu beg shin ni haaa.. kot kot ada yak berminat ek.. shin beli masa raya cina aritu.. 20th February.. mmg lom penah pakai lagik.. still teruna ok!!!

shin simpan elok berbungkus.. 

ruang depan

ruang tengah

byk compartment dalam beg ni.. depan.. tengah.. belakang.. boleh isi mcm mcm.. kalo bawak gi belajar ker.. keje ker.. travel ker.. beg ni leh pegang tangan dan jugak di sediakan adjustable strap kalo nk wat beg sandang ek.. full leather.. kecuali tali tu la..

ni harga normal.. Rm2400.. shin jual 70%.. leh msg kat comment or pm shin kat email kalo berminat ek.. shin suka beg ni sbb tu beli.. tp sbb sblm gi Boracay itu ari shin ada beli camera baru.. shin terpaksa let go utk top up balik duit tabung shin.. keutamaan pada camera la.. camera lama rosak.. member pinjam utk amek gambo.. ntah camne dia godeh leh rosak.. terpaksa la shin beli baru.. 

beg ni walopon shin sangat suka tp la ni shin rasa dah x berapa perlu sgt.. so shin akan jual pada yak betul betul berminat.. penghantaran shin lebih prefer by hand.. kalo nk pos ni shin risau x sampai jer.. so kalo ada yak berdekatan area Kulai.. Johor.. shin leh hantar secepat yak mungkin.. tp kalo KL.. 28hb ni baru shin ada turun KL.. 

 ni gambo cantik skit.. shin rembat kat tenet


so.. sila la beli ek #nanges

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

8 comments:

Nu'man Qatadah said...

Beli mahal2, tak pakai sayang je Shin.
Nie kalau Nu'man goda2 skit, mesti dapat lagi murah ...kehkeh ..

luddin said...

hi abam shin yang sado... :)
luddin pun nak jual beg Coach jugak laaa...

i'm shin... i'm inesen said...

Nu'man Qatadah : kamu x yah goda pon mmg dah tergoda haha.. mmg la syg.. tp sbb shin nk cover duit beli camera..

i'm shin... i'm inesen said...

luddin : adoiii sapa la yak sado ni.. ouh luddin ada jual coach jugak ek

Ghazali Aziz said...

Kesian Shin ....

Muga Allah mengantikan dengan yang lebih baik ...

Muga rezeki Shin berlimpah ruah ...

i'm shin... i'm inesen said...

Ghazali Aziz : InsyaAllah abang.. maceh ek #ameen

Anonymous said...

Hi..mcm mn nk pm eh pasal bag ni? :)

i'm shin... i'm inesen said...

Anonymous : leh email shin kat budak_shinchan@hotmail.com