Monday, March 30, 2015

acara hari minggu

hye kengkawan.. shin bersiaran secara live di Kuala Lumpur.. planning arini akan start gerak ke Rawang jam 12 tengah ari.. tu pon nengok dulu.. kul baper convoi 3 kete dari Johor sampai .. dorang ni sama sama akan join gi camping kat Sekeping Serendah..biasa ler kan.. janji jam sekian sekian.. nampak sampai nya mesti lewat sejam dua.. standard la tu.. so.. lambat skit la shin gerak kuar dari rumah.. oh.. lupa bukan rumah shin.. tp rumah encik sham hehehe.. malam tadi shin sampai tumpang berteduh di rumah dia.. la ni dia dah gi keje.. hukkkk.. x sempat borak lama.. x sempat gak kitaorg nak cari kain utk wat baju melayu kat jalan TAR.. puasa dah dekat ni #nanges

hok ni cite pasal semalam shin gi nengok F1 kat Sepang.. hurmm pestime gi nengok la.. xde ghairah mana la.. ngan cuaca panas.. orang ramai.. adehhh.. dari malam semalamnya lagik encik sham dah msg.. x yah gi nengok F1.. nnt dia gi amek jer bawak lik umah pastu jenjalan.. tp shin x sedap ati lakk.. dah ada org bg ticket.. pastu x nengok.. kang ada drama kecik ati ke apa.. tak ker naya #hukk

dari kul 11 pagi sampai kul 5 petang dok melangut kat Sepang ni haaa... adoii.. beribu sesalan pon ada.. xpe.. penglaman.. xmo nengok lagik dah hehehe.. len kali kalo encik Araf ajak gi nengok lagik.. shin just teman dia sampai KL jer.. hehehe.. tobat #sengih

dan pemenangnya FERRARI!

hujung hujung.. ramai plak yak manjat pagor utk gi main stage masa dorang bagi hadiah kot.. time ni shin dah gerak nak pegi kete.. aiyooo.. ingatkan mat salleh mat salleh ni perangai ok la kot.. ni dorang yak mulakan dulu.. tak pepasal pagor tu nak kena betulkan balik.. cer kat tempat dia.. boleh ker wat camtu??

balik dari Sepang.. terus gi Airport amek member jap.. then begegas pegi Pavilion.. perut dah lapo giler.. Untie Mas dah menunggu ngan yak lelaen.. semalamnya lagi kitaorg dah gathering dinner kat Pavilion.. 2 malam melepek kat Pavilion sampai la kedai tutup #ngee

pelbagai kaler.. perlbagai rasa!

rasa lembu sangat.. tak tipu #nanges

thankz to encik Araf sbb bawak gi F1.. thankz Untie Mas sbb bagi ticket ngan bawak gi memakan.. and thankz to all.. sampai bejumpa lagikkk..

shin nak mandi.. perot dah lapo sesangat ni.. hope di permudahkan urusan arini.. jgn la lambat sangat check in kat Sekeping Serendah nnt.. rugi jer masa.. bila janji reramai ni mesti ada yak tak kena.. sebolehnya try maniskan mukaaaaaaa #nanges

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

12 comments:

Herr Reisenden said...

so nnt dh hbis camping balik kl semula or trus balik kg?

i'm shin... i'm inesen said...

Herr Reisenden : yerp terus lik kulai nnt

Nu'man Qatadah said...

Flawless muka Shin .. makan apa ?
Nu'man yang muda nie pon dah nampak 50. Huhuhu.

luddin said...

Shin...gambo last sekali tu kelihatan putih dan mulus kulitnya..
apa rahsianya?
collagen ka?? bedak sejuk kaa??
atau cahaya keimanan??

**larikkkk lelaju**

i'm shin... i'm inesen said...

Nu'man Qatadah : mana ada flawless.. hukkkk #carut #nanges

i'm shin... i'm inesen said...

luddin : aiyooooo lightning kat situ kot

Nov Collins said...

Ari wibowo nak sign peliss. Haha.

tak sabar nak baca review sekeping racist tu. huh.

Sobri Yaacob said...

wah shin.. meriah nampak aktiviti..
kata nak stop jalan. tapi jalan jugak sana sini..nsib baiklah ada duit trvel ya..btw apa khabar ?? sihat.. mak dah ok>. miss nak baca blog shin blik

i'm shin... i'm inesen said...

Nov Collins : hahahaha mana dtgnya Ari Wibowo tu ek.. shin baru check-out.. baru bernyawa dpt line tenet #nanges

i'm shin... i'm inesen said...

Sobri Yaacob : Alhamdulillah baek jer.. mak pon sehat skit dari dulu.. hope berterusan.. lama kamu hilang ek

Ghazali Aziz said...

Shin;

So menang hadiah apa?

Actually wake F1 mula mula start dull, I was with PETRONAS. So ada ler opportunity nak gi tgk. Tapi tak faham satu apa ... dan tak teruja sangat pun !!!

i'm shin... i'm inesen said...

Ghazali Aziz : xde la bang.. tu utk begambo sesaja.. kena post kat instagram.. kalo betuah menang minyak kete hehe.. tu la.. shin x minat pon nengok F1 ni