Monday, March 14, 2011

acara hari minggu


nampaknya.. sepanjang entri utk beberapa ketika ini.. shin akan menggunakan logo rasmi ni yer huhu.. hope korang jgn la kecik ati ker.. meluat ker.. menyampah dan yg sewaktu dengannya.. anggap jer ni satu tujuan utk mempromosikan produk huhu *tanpa dibayar.. cedey

tetiba ari sabtu aritu shin kereje overtime huhu.. well.. skrg ni shin kena memaksa diri sendiri utk rajen mengovertime kan diri.. tiap tiap bulan kena bagi nafkah utk buah ati shin tu.. kang x pasal pasal kena bunga bunga cinta dari Seng Heng huhu.. xper la.. atleast sebulan sekali jer overtime hari minggu.. kalo lebih pon xper.. leh topup utk tabung jalan jalan plak..

hari ahad tu plak shin pi temankan araf pegi majlis kawen kawan dia kat Kampong Rahmat Kulai.. jenuh gak mencari.. sbb x penah pegi.. last last jumpa gak.. tp nengok umah dia lengang jer xde orang.. khemah kawen ada.. tp kusi kusi semua xde.. then shin bukak la kad jemputan nya.. perghhh majlis kawen tu hari sabtu da.... bukan ari ahad... hampehhh.. kempunan nak nengok pengantin lelakinya.. he so gojesss berpandukan pada gambo kad *nanges

disebabkan blur x tau nak pi mana... shin decide kitaorg makan tengah ari kat Jusco Taman Universiti Skudai jer.. dah lama x pegi situ.. then nnt senang la araf nak balik.. sampai Jusco around kul 3.30 petang.. pastu pi oder makanan..


shin makan watan hoe.. sedapp tp byk sgt

tengah makan tu.. tetiba Miaki and the Diva's sampai.. huhu.. perghh meriah meja.. padahal lom penah jumpa and kenal kengkawan dia yg laen.. tp mesra alam.. sib baek la araf pun jenis mesra alam jugak.. so xde la memasing membatu kat situ

p/s : nak harap shin yg pemalu ni.. hampeh

masa tu try contact encik Nolan.. susah bebeno dia nak menjawabnya.. dah lama x jumpa.. tgh ramai ramai camni.. lagi besh kalo dia ada skali huhu lagi pun shin nak bagi hadiah besday dia ngee~


Nazmi teruja membelek shin.. eh HTC shin huhu


sorang leka ngan henpon.. sorang leka ngan camera


wall paper yg kontroversi huhu sapa punya?? adalaa~


besday present utk araf.. yehhh Hepi Besday


sapa punya tulisan la buruk bebeno tu.. erk shin?? *nanges




ngepose~

baru jer berkumandang azan maghrib.. tetiba encik Nolan call.. on the way katanya.. mungkin lepas kuar dari surau.. berjemaah.. dia terus ke Jusco.. dkt kul 7.30 encik Dann sampai kat Jusco.. kitaorg berpindah dari Arena ke Starbucks.. ngee~


kek besday... nyum nyum


air besday.. slruuupppp~


besday hurmm haa besday guy~


girly x beg hadiah tu.. reben segala huhu


3 jam lebih berkampong kat starbuck.. sejuk giler..

dkt kul 10 malam.. memasing bersurai.. shin pun blah laaa... sampai sesat sesat.. patut leh sampai umah awal.. tp sebab sesat jalan.. terpaksa la bayar duit tol lebih huhu.. hampeh~

next time kita gathering lagi yer kengkawan.. kita lepak Beger King plak.. shin nak makan kat situ.. nyum nyum~

camtu la cite shin di hari minggu.. kengkawan plak camne??

sekian~

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

7 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

haha, lain kali tgk date... jgn pg selepas majlis selesai.. hahahaha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sonok lepak2 ngn mmber...

luddin said...

kalau nak tahu cerita saya,,,,pegilah blog saya,,, :)
hahaha

i'm shin... i'm inesen said...

faiz : hahaha.. kalo leh nak gi masa malam pengantin tauuu!

i'm shin... i'm inesen said...

pohjie : of coz lew

i'm shin... i'm inesen said...

luddin : menarikkk... bila nak ajk shin lepak sama?

Miaki Yamashita said...

shin lepak starbuck jom!!...suh dann banje ag....lol!