Monday, May 19, 2014

acara hari minggu

seperti yak di planning.. semalam abang abang shin.. kakak ngan family dorang lik berkumpul kat umah mak.. kitaorg celebrate besday mak shin yak ke 65 tahun.. Alhmadulillah.. walopon kesihatan mak x berapa menentu.. tp mak shin still sehat.. actually besday mak shin 8hb.. tp masa tu shin dah sebok nak gi memanjat Bromo.. so shin anjakkan ke minggu ni.. huhu

semoga mak murah rejeki.. sehat tubuh badan akal fikiran.. di pelihara kesihatan dan keselamatan.. kitaorg semua sayang kat mak sangat sangat ek!

cucu cucu mak dok perform lagu Hepi Besday #ngee

semoga keluarga kita akan terus bahagia besama di dunia dan akhirat

terimalah hadiah x seberapa ek huhu

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

6 comments:

Sylarius Yusof said...

Selamat Hari Jadi buat ibu Shin :-) Birth date dekat dengan tarikh hari ibu. So, kira sekali sambut hari ibu la ni yer. Hehe

i'm shin... i'm inesen said...

Sylarius Yusof : maceh abam.. aah.. dedekat tarikhnya.. celebrate sekali

Sobri Yaacob said...

selamat hari jadi mak shi..smoga sihat sjahtera..dan sakit yg ada cpat bansur pulih

i'm shin... i'm inesen said...

Sobri Yaacob : maceh ekkk #ameen

Chot said...

Happy bday mak abg shin. Moga sihat2 slalu so dpt jga abg shin yg nakei tu :p

t.a.t.a said...

Happy birthday mak abg shin. Mak abg shin, kita nak tanya la. Abg shin tu bila nak bawak balik menantu bagi kat mak?