Friday, May 30, 2014

Ramadhan Countdown : 30 hari lagi

akhirnya.. menjelma jugak hari Jumaat yak mulia ni.. lama shin tunggu.. penat dah dok melepek kat tempat keje.. terseksa nk ngabiskan 5 ari nak nyampaikan cuti sabtu ahad.. dah masok 3 bulan xde keje sangat.. sgt bosannn.. bila byk keje lagik la bosan hukkk.. arini gak dah masuk 1 Syaban.. hurmmm kejap jer ek.. 30 hari lagik utk kita masok ke bulan Ramadhan.. x sabo rasanyaaaa #nanges

hati x berapa besh ngenakan kete Awan Nan Kelabu shin la ni kat bengkel.. petang semalam pomen datang amek.. dia nak check compressor aircond.. dah x berfunction.. hurm ntah baper la tu kena nnt.. aduhaiii.. tp nak tak nak memang kena betulkan.. susah tul kete kalo xde ekon.. lelagik time hujan.. mak dah lama bising suh betulkan.. ni sebelom nak puasa ni baek betulkan.. nnt nak pakai raya pon senang.. dah la kat area Kulai ni hampir hari hari hujan.. senang nak balik keje.. hopefully xde la melarat sampai memahal pomen tu kejekan kete tu.. shin bajet pon ciput jer.. korek korek saving utk top up kalo x cukup bajet #nangeskekuat


semoga kita semua sehat sehat hendakNYA #RamadhanCountdown #InsyaAllah

m(^o^)m

*i'm shin.. i'm inesen

2 comments:

Sylarius Yusof said...

Biasa aku syahdu time Ramadhan je. Time Syawal aku tak kisah sangat. Feel Ramadhan tu lebih kuat dalam jiwa aku compare feel terhadap Syawal.

Reason dia, pada Ramadhan ni la belanja aku dapat save banyak. Time Syawal lak, banyak perabih duit je. Haha

i'm shin... i'm inesen said...

Sylarius Yusof : ouhh.. ingat syahdu naper la huhu.. ada org time puasa pon dah lg banyak belanja kuar.. lelagi time gi bazar Ramadhan #ngee